SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E. Yeni Malatya Seri Yakalamak İstiyor

0
Güncellendi - 2017-08-18 15:29:57
E. Yeni Malatya Seri Yakalamak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Demir Grup Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor’u 3-1 yenerek, sezona galibiyetle başlayan sarı kırmızılılar, deplasmanda Cumartesi gecesi 21.45’te Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Sezona 3 puanla başlayarak, bütün dikkatleri üzerine çeken sarı kırmızılılar, zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılıp, iç sahadaki Antalyaspor karşılaşmasına moralli hazırlanmak istiyor.

Futbolcularına sık sık lige iyi başladıkları için mutlu olduklarını ancak Osmanlıspor karşılaşmasını unutmaları gerektiğini vurgulayan Sağlam, Sivasspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığına işaret etti.

Tecrübeli teknik adam, Osmanlıspor galibiyetiyle güzel bir hafta geçirdiklerini belirterek, Sivasspor karşılaşmasını iyi yaşayıp, Antalyaspor karşısına moral ve motivasyonu yüksek bir şekilde çıkmak istediklerini dile getirdi.

Antalyaspor karşılaşmasını Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayacaklarını kaydeden Sağlam, şunları söyledi:

“Sivasspor maçını iyi yaşamamız gerekiyor. Bu karşılaşmanın ardından sahamızda, taraftarımız önünde Antalyaspor ile karşılaşacağız. Antalyaspor karşılaşmasında stadı dolduracak taraftarlarımızın keyif alması ve bu karşılaşmanın coşkulu geçmesi için Sivasspor karşısında istediğimiz oyunu sergileyerek, skoru bulmalıyız. Antalyaspor karşısına 2 maçlık seriyle çıkmak istiyoruz” dedi.

MAÇ BEIN SPORTS 2’DEN YAYINLANACAK

Demir Grup Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması Cumartesi saat 21.45’te oynanacak. Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi İsmail Şencan ile İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Erdem Bayık yapacak. Mücadelede Ankara Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Erkan Özdamar ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Demir Grup Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması BeIN Sports 2’den izleyicilerle buluşacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ozkan (6 yıl önce)
    ilk beş garanti
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (6 yıl önce)
    Tey Allahım ya, daha 2. hafta, ligdeki durumu belirleyecek diyor yorgun arkadaş. Geçen sene de aynı arkadaş bu takım böyle giderse şampiyon olamaz der dururdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    çok önemli bir maç liğdeki durumumuzu belirleyecek oln maçlardan biri ve Antalya maçı bu üç maçtan 9 veya 7 puan çıkartırsak çok güzel olacak .bu yıl bana namağlup şampiyon olduğumuz yılın heyecanını yaşatıyor evet belki yenilebliriz ama istikrarlı bir takım olmanın heyecanını yaşıyorum.hayırlısı olur inşallah en çok sevindiğim SAĞLAM Hocanın takımın başında olması.çok güveniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben daha ilk maçta yorum üstüne yorum yapan arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum.Klavye başında bu kadar zamanınız varsa 15 günde 1 takımımızı destekleyecek bir 90 dakika zamanınızda vardır.Y.Malatyasporun bu dakikadan sonra,akıla değil desteğe ihtiyacı var.Haydi hep beraber maçlara gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYNEN KATILIYORUM
    0
    0
    Yanıtla