SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Yarı Finali Hedefliyor

0
Güncellendi - 2019-02-25 02:25:32
E.Yeni Malatya Yarı Finali Hedefliyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında 27 Şubat Çarşamba günü deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile karşılaşacak. İlk maçı sahasında 1-0 kazanan sarı kırmızılılar, İzmir deplasmanında da galibiyet alarak, adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final karşılaşmaları 26, 27 ve 28 Şubat tarihlerinde oynanacak. Çeyrek Final birinci maçında sahasında Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, rövanş maçını 27 Şubat Çarşamba günü 20.00'da Bornova Stadı'nda oynayacak.

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’na 4.Tur’da dahil oldu. Sarı kırmızılılar, 4.Tur’da tek maç eleme usulüne göre oynanan karşılaşmada, Kırklarelispor’u Danijel Aleksic’in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve adını 5.Tur’a yazdırdı.

Sarı kırmızılılar, 5.Tur’da ise Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Çift maç eleme usulüne göre oynanan mücadelenin ilk ayağı Malatya’daydı. Evkur Yeni Malatyaspor, sahasındaki ilk maçı Khalid Boutaib ve Eren Tozlu’nun golleriyle 2-0 kazanarak, rövanşa avantajlı çıktı. Sarı kırmızılılar, ikinci maçta ise Ankara deplasmanında Ahmet Ildız ve Eren Tozlu’nun golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederek, son 16 takım içerisine kalmayı başardı.

Son 16 Tur'unda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile eşleşen Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini ilk maçta 3-2, ikinci maçta ise 2-1 yenerek, çeyrek finale adını yazdırdı.

Sarı kırmızılılar, çeyrek finalde ise İzmir ekibi Göztepe ile eşleşti. Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe'yi Barış Alıcı'nın kaydettiği golle 1-0 yenerek, rövanş maçı öncesi avantaj elde etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    9 as oyuncu sakatmış. Yapacak birşey yokmuş. Neden sakatlanmış? Neden bu kadar çok sakat vermiş? Bir kondisyoner zafiyeti var mı? Yada idman sahasında bu açıdan bir sıkıntı mı var? Henüz irdelendiğini görmedim. 9 as oyuncu sakat olan başka takım görmedim ben. Siz gördünüz mü?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Bakıyorumda Takımda 9 as oyuncunun sakat ve cezalı olduğunu bildikleri halde , büyük başarı bekleyen çok zeki yorumcular var...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Takımda sakat olmayan oyuncu yok gibi.Moraller yerle bir olmuş vaziyette.Halen hedef kovalayan kaldımı ki.bir de bu durumda tam kadro çıkmalı diyen taraftarlarıda olunca artık bu iş nöroloji uzmanlarına kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (5 yıl önce)
    Ligde umduğunu bulamayan Göztepe tüm umudunu Kupa maçına bağladı.Bu açıdan EYMS için maç zor geçecek.Yeni Malatyasporumuz oyunun başlarında bir gol bulursa geri kalan dakikalarda daha rahat bir oyun sergileyeceği inancındayım.EYMS rakibi küçümsememeli ve oyuna tam kadro ile çıkmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Yapma yaaa final hedefliyor demekki...!bu korkak oyunlamı bu çirkin oyunlamı hiç güleceğim yoktu.neyse ben yine maç sonucunu yazayım birileri sonuçları bildiğim için beni malatyalı kabul etmesede gerçekler değişmiyor. Göztepe 4 Yeni Malatya (isme bak)1
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun bey,Çok iddialı bir şekilde skor bildiğinizi yazmışsınız,24 hafta oynanan Yeni Malatyaspor maçlarıda kaç maçın skorunu bildiniz sizden bir istirhamım var,Malatyadaki Başakşehir maçının skorunu da alabirmiyim.Derlerki bozuk bir saat bile en az günde bir kere zamanı doğru gösterir.Bana birden fazla maçın skorunu yazarmısınız.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Birincisi Göztepe formsuz. En önemli avantajımız bu. İkincisi Yeni Malatyaspor un benimsediği defansif futbol anlayışı, takımın ruhuna işleyen savunma futbolu, kontradan gol arayıp rakibi üzerine çeken korkak oyun tarzı ; ziraat Türkiye kupası gibi iki ayaklı turnuvalarda işe yarayabilir. Göztepenin savunma zaafları göz önünde bulundurulursa, ilk dakikalardaki baskı ile gol yemeyecek yeni malatyaspor takımı ilerleyen dakikalarda Göztepenin de gol atabilmek için risk almasıyla istediği boş alanları bulacak ve kendi futbol anlayışına uygun futbolu sahaya yansıtabilecektir. Elde edeceği tek bir gol ile rakibin 3 gol atması gerekeceğinden malatya sporun gol atması avantajı devam ettirmesi açısından da önemli. Yeni Malatyaspor un maçtaki handikapı ilk dakikalarda yiyeceği, takımı demoralize edecek bir gol yada takımı on kişi bırakan bir kırmızı kart olabilir. Bunlara dikkat etmek gerekir. Bir diğer dezavantaj da sakat oyuncuların çokluğu. Takımımıza bu maçta başarılar dilerim. Saygılar. Edit: evet yazar tekliflerine açığım sayın Editör:)
    0
    0
    Yanıtla