SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ustanın Takımı Çırağın Takımını Yendi: 0-2

0
Güncellendi - 2017-11-06 03:32:10
Ustanın Takımı Çırağın Takımını Yendi: 0-2
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Medipol Başakşehir takımı ile karşı karşıya geldi. Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilmeden önce, Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Erol Bulut'un yönetimindeki EYMS, 22. dakikada Adebayor ve 90+4'te Mevlüt Erdinç'ten gelen gollerle rakibine 2-0 mağlup oldu. Yeni Malatya Stadı'ndaki karşılaşmayı biletli olarak 10 bin 494 EYMS, 5 de Başakşehir taraftarı olmak üzere toplam 10 bin 499 futbolsever izledi.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Bülent Yıldırım (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Ekrem Kan (İzmir Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Asıf Yusuf Öz (Ankara Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.hakem Mustafa Öğretmenoğlu (Antalya Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 2.Yalçın Ayhan, 7.Micheal Pereira (Dk. 73 Turgut Doğan Şahin), 8.Murat Yıldırım, 9.Khalid Boutaib (Dk.81 Mustafa Batuhan Altıntaş), 10.Nacer Barazite (Dk. 60 İssiar Dia), 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük, 22.Aly Cissokho, 27.İssam Chebake, 90.Abdoulaye Saido Diallo

YEDEKLER: 10.Fabien Ceddy Farnolle, 17.Turgut Doğan Şahin, 18.Muenfuh Seth Sincere, 20.Ferhat Canlı, 28.Murat Akça, 33.Mustafa Batuhan Altıntaş, 37.Arturo Rafeal Mina Meza, 87.İssiar Dia, 88.Fernando Emenuel Dening

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 1.Volkan Babacan, 3.Gael Dimitiri Clichy, 4.Joseph Larweh Attamah, 6.Alexandru Epureanu, 7.Edin Visca, 8.Jose Marcio Da Costa (Dk.82 Stefano Napoleoni), 10.Sheyi Emmanuel Adebayor (Dk.87 Mevlüt Erdinç), 11.Eljero George Rinaldo Elia (Dk.76 Kerim Frei), 20.Hakan Özmert, 80.Uilson De Souza Paula Junior, 88.Gökhan İnler

YEDEKLER: 34.Fehmi Mert Günok, 17.İrfan Can Kahveci, 18.Stefano Napoleoni, 19.Mevlüt Erdinç, 23.Tunay Torun, 29.Kerim Frei, 33.Uğur Uçar, 39.Alparslan Erdem

TEKNİK SORUMLU: Abdullah Mucib Avcı

GOLLER: Dk. 22 Sheyi Emmanuel Adebayor, Dk.90+4 Mevlüt Erdinç (Medipol Başakşehir)

SARI KARTLAR: Khalid Boutaib (Evkur Yeni Malatyaspor), Edin Visca, Uilson De Souza Paula Junior (Medipol Başakşehir)

Dakika 5: Medipol Başakşehir, Edin Visca ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Edin Visca'nın ortasında Evkur Yeni Malatyaspor savunması ön direkte karşılado.

Dakika 8: Sadık Çiftpınar'ın uzun pasıyla sol çaprazda göğüsüyle topu önüne indiren Adem Büyük pasını Nacer Barazite'ye çıkardı. Nacer Barazite, ceza yayı içinden yerden vuruşunu yaptı ancak top yandan auta çıktı.

Dakika 12: Savunmada Sadık Çiftpınar'ın hatasında topu kapan Marcio Mossoro pasını Emmanuel Adebayor'a verdi. Emmanuel Adebayor, ceza yayı hemen gerisinden sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ertaç Özbir iyi tutarak rahat biçimde topa sahip oldur.

Dakika 15: Emmanuel Adebayor'un pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Edin Visca kale sahasına doğru yerden sert çevirdiği topa kimse dokunamadı ve karşı tribünler önünden top taca çıktı.

Dakika 18: Edin Visca'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Alexandu Epureanu arka direkte kafa vuruşunu yaptı ancak top yandan auta gitti.

Dakika 22: Medipol Başakşehir, Emmanuel Adebayor'in golüyle öne geçti. Topla birlikte sağ çaprazdan ceza alanı içine giren Edin Visca pasını solunda bulunan arkadaşı Emmanuel Adebayor'a çıkardı. Emmanuel Adebayor, ceza sahası çizgisi üzerinden sağ ayağının içiyle müthiş bir şut çıkararak kaleci Ertaç Özbir'in uzanamayacağı köşeden topu filelerle buluşturdu: 0-1

Dakika 28:Issam Chebake'nin sağ kanattan ortasında top kaleci Volkan Babacan'da kaldı.

Dakika 29: Emmanuel Adebayor'un pasıyla sağ çaprazdan hızla ceza alanı içine giren Edin Visca'nın arka direğe doğru çevirdiği topa Eljero Elia gelişine vuruşunu yaptı ancak top yan kale direğinden geri geldi.

Dakika 38: Khalid Boutaib'in sol çaprazdan çektiği şutta top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 39: Ceza alanı içinde topu önünde bulan Khalid Boutaib altıpasın sağından vuruşunu yaptı ancak top kale direğinin solundan az farkla auta gitti.

Dakika 44: Ceza alanı sağ çaprazında Hakan Özmert ile Sadio Diallo arasında yaşanan iki mücadele sonrasında topu önünde bulan Junior Caiçara dar açıya rağmen vuruşunu yapıyor ancak top üstten auta gitti.

Dakika 45: İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave edildi.

Hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle ilk yarı Medipol Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dakika 50: Adem Büyük'ün sol kanattan yaptığı ortasında Medipol Başakşehir savunması topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırdı.

Dakika 52: Michael Pereira'nın ceza alanı dışından yaptığı vuruşta top kaleci Volkan Babacan'ın kontrolünde yandan auta gitti.

Dakika 58: Ceza yayı üzerinden Marcio Mossoro yerden vuruşunu yaptı ancak etkisiz giden topu kaleci Ertaç Özbir rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 60: Evkur Yeni Malatyaspor'da oyuncu değişikliği gerçekleşti. Issiar Dia, Nacer Barazite'nin yerine oyuna dahil oldu.

Dakika 65: Michael Pereira'nın sağ kanattan ortasında kaleci Volkan Babacan tek yumrukla topu ceza alanı dışına uzaklaştırdı.

Dakika 69: Edin Visca, Sadık Çiftpınar'a yaptığı sert müdahale sonrasında hakem Bülent Yıldırım'dan sarı kart gördü.

Dakika 73: Evkur Yeni Malatyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşti. Michael Pereira yerini Turgut Doğan Şahin'e bıraktı.

Dakika 74: Khalid Boutaib, Gökhan İnler'in arkadan formasını çekerek durdurması sonucu sarı kart gördü ve gelecek hafta oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Dakika 77: Ceza alanı sol çaprazında Khalid Boutaib ile verkaça giren Sadio Diallo, pasını Adem Büyük'e çıkardı. Adem Büyük, bekletmeden sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak top yandan auta çıktı.

Dakika 81: Evkur Yeni Malatyaspor'da son oyuncu değişikliği gerçekleşti. Batuhan Altıntaş, Khalid Boutaib'in yerine oyuna girdi.

Dakika 88: Turgut Doğan Şahin'in sol kanattan ortasında ceza alanı içinde topu kontrol eden Adem Büyük pasını Issiar Dia'ya verdi. Issiar Dia, sağ çaprazdan sağ ayağıyla çok sert vurdu ancak kaleci Volkan Babacan üzerine gelen topu güçlükle çelmeyi başardi.

Dakika 90: Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 4 dakika ilave edildi.

Dakika 90+2: Sol çaprazdan topla birlikte ceza alanı içine giren Stefano Napoleoni sol ayağıyla yerden vuruşunu yaptı. Kaleci Ertaç Özbir'in solundan geçen top az farkla kale direğinin yanından auta gitti.

Dakika 90+4: Medipol Başakşehir, ilk golü atan Adebayor'un yerine oyuna giren Mevlüt Erdinç'in ayağından ikinci golü buldu. Evkur Yeni Malatyaspor'un beraberlik golü için savunma güvenliğini tamamen bıraktığı anda Edin Visca, kendi yarı alanının son metrelerinden aldığı top sonrasında süratle ceza alanı içine girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Edin Visca'nın vuruşunda üst direğe çarpan top Mevlüt Erdinç'in önüne düştü. Mevlüt Erdinç, topu kontrol ettikten sonra sol ayağıyla yerden düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 0-2

Maçın son saniyelerinde gelen bu golle Medipol Başakşehir karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- sporx.com- AA-iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Kadro kalitesi ortada. Üstüne sakat ve cezalar ile kadro iyice darlaştı. Dening dışında kadro bu şekilde kurulmak zorunda kaldı. Keşke Dialiba kalsaydı. Cisokko yerine bekte daha çok faydası olurdu. Geçen sene bazı maçlarda sol bek oynamışlığı vardı. Dia neden oyuna girdi anlamak mümkün değil. Dia Osmanlı maçından beri düşüşte. Toplanacak gibi değil. Bu durum ortadayken zorlamanın anlamı yok. Zaten oyuna girenler sıfır katkı verdi. Batuhan'a verilen şans bizim gençlere de pekala verilebilir. Aman aman bir oyuncu değil. Turgut Doğan Şahin bu ligde neden oynayacağı düşünülmüş de alınmış merak ediyorum. Tff 1. ligde zor oynar. Kapasite belli. Bu isimlere yer açan bir takım kendi gençlerini harcıyor. Yazık bari bizim gençler son 10 dakika oyuna girsin. Dia, Batuhan ve Turgut'un takıma vereceği bir şey yok. O fırsatları bizim gençlere verelim. Bu isimlerden bir veya ikisi tutarsa zaten 10 sene o bölgeye transfer yapmana gerek yok. Bunu denemek yerine vasatlara sarılmak gerçekten garip.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    HER MAÇA BERABERLİK PAROLASIYLA ÇIKAN BİR MALATYA SPOR GOL YEMEDEN ATAK YOK SAHANDA OYNUYORSUN ATAK YOK BÖYLE TAKIM OLMAZ İKİNCİ YARI İYİ OYNAMIŞ GOLÜ YEMESE HERHALDE SAHASINDAN ÇIKMAZDI
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (6 yıl önce)
    İki gündür anlayamadığım bir olay var.Evet Başakşehir bizden güçlü ve doğal olarak yenip gittiler Olabilir.Ancak tamda bu maça göre oynayabilecek,seri ve hızlı oynayan dening ve Mina'yı niye oynatmadı bunu anlayamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • CANANİ (6 yıl önce)
    Devre arası gelmeden devre arası politikası yaparsan 3-5 oyuncu alacağını söylersen Aykut Kocamanın akıbeti olur.Çünki oyuncu sana her zaman süpriz yapar.Elindekinin kıymetini bileceksin Sayın Erol bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Ustadan kastınız Abdullah efendi ise ustalıkla filan uzaktan yakından alakası yok. Küçük düşünen usta olsa ne olur profesör olsa ne olur. Trilyonluk Fenerbahçe bile sadece 3 puan üstümüzdeyken bu takımı eleştirenlere şaşmamak mümkün değil. Takım iyi yolda bence. Gücümüzün yetmediği bir gerçek. Adamlar da kötü oynayan 2 tane topçu olsa maç yine berabere biterdi ama maalesef takım malzemecisine kadar görevini tam yaptı Başakşehirde.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Ligde orta sahası bu kadar kolay geçilen başka takım yoktur.Murat yıldırım ve saido diallo son derece yetersiz kalıyor.sonradan oyuna giren dia zaten evlere şenlik.İnşallah zamanla daha iyi olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    Takım özellikle 2. yarı iyiydi, taraftar da oturuyor yavaş yavaş. Dönüş yolu çileye döndü. 1,5 saatte eve vardık. Milletin yağmurda çektiği çileyi görünce üzüldüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • K.Akgül (6 yıl önce)
    İKİNCİ YARI MAS İYİYDİ BİR GOL BULSAK BAŞAKŞEHİR ELİ BOŞ GİDERDİ BEN TAKIMI BEĞENDİM BİZDEN ÇOK DAHA PAHALI TAKIMLARLA AYNI PUANLARDAYIZ MÜCADELEMİZ İYİ DAHADA İYİ OLACAZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali aslan (6 yıl önce)
    Takımı ateşleyecek ve son vurusları zımbalı gibi yapacak futbolculara ihtiyaç var. Onun dışında stada girişte arızalanan turnikeler, sıraya girip araya kaynak olan ahlak yoksunları, suyu akmayan lavabolar, yolu karanlık ve çamur içinde olan bir stat vardı bugün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (6 yıl önce)
    Malatyadaki tüm maclara gittim ilk defa super ligde oynadığımızı oynanan futbolla anladim taraftarda mükemmeldi rakipde malatyada
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Zengin (6 yıl önce)
    Futbolumuz gayet iyi.Malatyaspor'da bir Adebayor ve Visca var mı arkadaşlar?Maçı stadyumda izledim.Başakşehir'in bütün oyun planı bu iki futbolcu üzerine kurulu.Takım olarak bizden iyi değillerdi.3 net pozisyonu acemice değerlendiremedik.Maçın özeti bu.Taraftarimiz mükemmel idi.Maçın kazananı biziz, yani TARAFTAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eren (6 yıl önce)
    Demeçleri çok saçma karşı takımın futbolcu kalitesinin iyi olduğunu söylüyor hiç bir teknik direktör kendi futbolcusunu aşağda gören yorum yapmaz Barselona ile oynasan bile bu takımla Ligi bitirecek sin güven kaybolur sa toparlıyamazsın takımı en çok hava topunu alan forvetini çıkaramazsın Dening gibi hızlı defansı karıştıran oyuncuyu ve çok faul yaptıranoyuncuyu yanında bekletemezsin kadron buysa iyi değerlendireceksin hafta başında n beri demeç verip hep rakibi yüceltirsen oyuncuların çekingen oynar vessalam
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (6 yıl önce)Eren isimli kullanıcı yorumuna
    On numara yorum katiliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Bou talıp birinci pozisyonda sarı kart vermedi.Zorla sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)
    Takim cok iyi olmasa da iyiydi erol hocanin dedigi gibi basaksehire karsi kimse bizim yakaladigmz pozisyonlari yakalayamadi. 3 tane yuzde 100 pozisyonumuz var en az birini atmamiz gerekiyodu olmayinca olmuyo futbol umut verici insallah daha iyi olacak. Taraftar da bu stadin rezilligine ragmen geliyor insallaj da hep gelmeye devam eder
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Dening antremanlarda yatıyor mu ya da sakat mı? Yok öyle degilse neden oynatılmıyor? O çabuklukta sıfıra inip orta yapan oyuncumuz var da (Adem hariç) ben mi bilmiyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Sistem yok deniyor, bu kadro ile sistem olur mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (6 yıl önce)
    Arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okudum. bazı yorumlar yerinde ve mantıklı. Başakşehir çok iyi bir kadroya sahip. Kimse kusura bakmasın.biz ligde kalmak için mücadele eden onlar ise Avrupa'da ligde oynayan rotasyona uygun geniş bir kadroları var. Biz ligde kalacak puanları toplayalım Yeter ne hocaya ne oyuncuya hakaret küfür ederek basiretsiz başarısız görmek hata tecrübesiz Bir başkan ve yönetimimiz var seneye çok daha iyi olacaktır hep destek tam destek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (6 yıl önce)
    Felaket tellalları yine gelmişler.Rakip Başakşehir.Ne Yani bu maçtan mutlak galibiyetmi? bekliyordunuz.Biraz mantıklı olun.Adamlarda kötü futbolcu yok.Bizde bir iki futbolcu dışında iyi futbolcu yok.Bunlar şampiyonalar ligine katılmak için oynuyorlar.Bizde bu yıl kümede kalmak için.Buna rağmen maçın ikinci yarısında gayet iyi oynadı.Arkadaşlar,Takımımız yeni .Buna rağmen 14 puan toplamışız.Biz şampiyonluğa oynamıyoruzki her hafta eleştiriyorsunuz.Bu takımın eksikleri çok.Bunun da herkes farkında.Her hafta eleştirmeyin şu takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    İşimiz cok zor takımda sistem yok şu ana kadar iyi puan topladık 5-6 puan daha alabilsek ilk yarı iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (6 yıl önce)
    2 Devre Izledim Maci bizim Malatyaspor cok daha Üstün Oynadi bugün.Basaksehir sadece Kapandi bu maca 1:1 macin Hakki di ney diyem Saglik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (6 yıl önce)
    Oynadığınız takım Başakşehir şu anda şampiyonluğa oynuyor. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın ve Trabzonspor un çok üstünde ve kaliteli bir takım. Son saniye golünü koyun bir kenara %70 top onlarda olmasına rağmen her an beraberliği yakalayacak durumdaydık. Şu bir gerçek ki Erol hoca ile takım bir ivme, mücadele ve agresif bir tavır gösteriyor. Kadromuz belli. Sezonun ilk yarısında ne kadar puan toplarsak kar diye düşünüyorum. Bir kaç takviye ile bambaşka bir takım olacağımızdan eminim. Yeterli o transferler zamanında yapılsın. Rahat olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Ben.taraftarlara.tesekkur.ederim.yorum.yok
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Maçı radyodan dinledim.Başakşehir topa tamamen hakim.Bizim takımın adını sanını duymadık.Maçın sonlarına doğru gelişen bir kaç atağıda gole çeviremediler.Atamayana atarlar kuralı bu maçta kendini gösterdi.Önümüzde Alanya deplasmanı var.Orada da işimiz çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Lig ikincisi şampiyonluk adayı Şampiyonlar ligine katılmaktan son anda elenmiş oturmuş bir takım arkadaşlar sonuç çok abartı değil.desteğe devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Kendimizden 3 boy büyük takimla oynadik abartmamak lazim skorda normal beklenen bi skordu
    0
    0
    Yanıtla
  • sarıkırmızı (6 yıl önce)
    canları sağolsun başakşehir bu kadrosu ortada anlaşılan Erol hoca önce durdurup sonra vuracaktı ama olmadı ama çok fazla rakibe top yapma şansı verdik maalesef devre arasına sol bek artı orta saha ......eksiğimizin hangi mevkide olduğu bu maçta netleşmiş oldu kısaca Erol hoca takımı az çok biliyor ama elindeki malzeme eksikse yapacak çok fazla bir şey kalmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Bu havada bu taraftara bu oyunu layık görenlere yazıklar olsun,diallo sisokko baraziti oynatanlara yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Bilerek sarı kart yiyor boutalib,milli maç arasından sonra geç gelsin diye,bu kadar açık bir kart yiyeni affetmeyeceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Karabuk le degil basaksehirle oynuyosunuz yorumlara sasiriyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray uzun (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın kardeşim,maalesef bizim seyircimiz yıllardan beri bu tavrını değiştirmedi,değiştirmezde,her zaman galip gelmemiz gerekiyor :(
    0
    0
    Yanıtla
  • mücadele edersin yenilirsin kimse söz bile söylemez topa sahip olma %26 ve stad ilk defa bu kadar kalabalık mücadeleci bir takım istiyor taraftar 85 dakika uyuyup 5 dakika oynayan değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz kardeşim sen hangi maçı izledin, sırf maçın özetini izlesen Malatya nin iyi oynadığını görürsün...
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    şaşırmana gerek yok hakaret olmadıkça eleştirsinler neden şaşırıyorsunki 11 hafta geçmiş insanlar güzel futbol görmek istiyor güzel futbol oynasın yenilsin kim ne diyecek ama gel görki takım iyi oynamıyor inşallah iyi olur ve ligde kalıcı oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (6 yıl önce)
    Mukemmel olan tek sey TARAFTAR...helal olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (6 yıl önce)
    Tv basinda degil stadyumda seyrederseniz bizim oyuncularimizin sadece mucadele ettigini herhangi bir sistemde oynayamadiklarini maalesef görürsünüz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Beraberlik çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • ddt (6 yıl önce)
    Sisokko ne is yapar..yol gecen hani oldu o kanat
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    10 kişi oynasak ama şu diallo kadroda olmasa artık
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    topla oynama yüzdesi malatyaspor %26 başakşehir %74 kendi sahanda oynuyorsun sonuç ne olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Takimda sadece mucadele var oyun sistemi vs yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • akem (6 yıl önce)
    Hadi bakalım sonuç umarım Bizim istediğimiz gibi olur
    0
    0
    Yanıtla