SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'nın 11 Haftalık Performansı

0
Güncellendi - 2017-11-08 03:28:54
E.Yeni Malatya'nın 11 Haftalık Performansı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 11 haftada 14 puan toplayarak, haftayı 11.sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, 11 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 11 haftalık bölümde 4 galibiyet elde etti. 11 haftada 14 puan toplayan Malatya ekibi, 2 maçta gol atma başarısı gösteremezken, kalesini ise sadece 2 karşılaşmada gole kapatabildi.

4 GALİBİYETİN 2’Sİ İÇ SAHA 2’Sİ DEPLASMANDA

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde şuana kadar aldığı 4 galibiyetin 2’sini deplasmanda, 2’sini ise iç sahada aldı. Sahasında Osmanlıspor Futbol Kulübü’nü 3-1, Trabzonspor’u ise 1-0 yenen Malatya ekibi, deplasmanda ise Kardemir Karabükspor’u 4-2, Gençlerbirliği’ni ise 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1, Demir Grup Sivasspor’a 2-0, Kasımpaşa’ya ise 3-2 yenildi. Sarı kırmızılılar iç sahada ise Bursaspor’a 4-2, Medipol Başakşehir’e ise 2-0 mağlup oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ve Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak, şuana kadar 2 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı.

HER MAÇTA KART GÖRDÜLER

Evkur Yeni Malayaspor, ligde geride kalan 11 haftada 1 kırmızı 25 sarı kart gördü. Ligde oynadığı 11 karşılaşmanın tümünde kart gören sarı kırmızılılarda, şuana kadar tek kırmızı kartı, 7.haftada Malatya’da Atiker Konyaspor ile oynanan karşılaşmanın 90.dakikasında sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran gördü.

Sarı kırmızılı takımda en çok sarı kartı 4’er sarı kartla Khalid Boutaib ile İssam Chebake gördü. Malatya ekibinde Murat Yıldırım 3, Aytaç Kara, Yalçın Ayhan, Arturo Mina ve kaleci Ertaç Özbir 2’şer, Michael Pereira, Murat Akça, Okechukwu Godson Azubuike, Adem Büyük, Rahman Buğra Çağıran ve Sadık Çiftpınar 1’er sarı kart gördü.

Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular 25 kartın 5’ini karşılaşmaların ilk yarılarında, 20’sini ise ikinci yarılarda gördü.

Sarı kırmızılılar, 13 sarı kartı ise karşılaşmaların son dakikalarında gördü.

16 GOLÜN 11’İ AYAKLA KAYDEDİLDİ

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 11 haftada 16 gol kaydederken, kalesinde 19 gol gördü. Lig’de sadece Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir karşılamalarında gol atamayan sarı kırmızılılar, bu iki karşılaşmayı da kaybetti.

Malatya ekibi, Trabzonspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında ise kalesini gole kapatırken, bu iki karşılaşmayı da 1-0’lık skorlarla kazandı.

Evkur yeni Malatyaspor’da 16 golün 6’sını Faslı oyuncu Khalid Boutaib kaydederken, Boutaib’i 2’şer golle Eren Tozlu ve Aytaç Kara izledi.

Sarı kırmızılılarda, Nacer Barazite, Fernando Emanuel Dening, Yalçın Ayhan, Adem Büyük, Mustafa Batuhan Altıntaş 1’er gol kaydetti. Evkur Yeni Malatyaspor’un hanesine yazılan 1 golü ise Trabzonsporlu Okay Yokuşlu kendi kalesine attı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da 16 golün 11’i ayakla, 2’si kafayla, 2’si ise penaltıyla kaydedildi. 1 golü ise Okay Yokuşlu ayakla kendi kalesine attı.

Malatya ekibinin kaydettiği 16 golün 6’sı karşılaşmaların ilk yarısında, 10’u ise karşılaşmaların ikinci yarısında atıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Başefendi (6 yıl önce)
    Biz düşersek Fenerbahçe de düşer fazla değil 3 puan önümüzde çünkü. ::)))) Malatya düşer diyenler daha stadı bile görmemiştir bence. Kuru kuruya atıp tutuyorlar işte. Sen taraftar olarak elinden geleni yap, yağmur, kar, soğuk, sıcak, demeden maçlara gel bak bakalım düşüyormu takım
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed Tunas (6 yıl önce)Başefendi isimli kullanıcı yorumuna
    5 tl verip kahvede izlemek varken 16 tlye pasolig alip icine 10 tl parayi bosu bosuna neden versinler.. boyleleri stada gelmesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Puan tablosuna baktığımız zaman altımızdaki takımların tümü ile maç yapmışız ve bunlardan yalnız Kasımpaşa'ya yenilmişiz. Zorlu haftalar bundan sonra başlıyor. Oynayacağımız 6 tane maçı üstümüzde bulunan takımlarla oynayacağız. bu da bizim için tehlike. Bu 6 maçtan alabildiğimiz kadar puan alıp ligde kalma yolunda avantaj elde etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Bu hafta takım çokiyiydi bazenolmuyor geçti borun pazarı sür eşeyini yeni pazara
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Felaket tellallari iş başında... Kardeşim iyi ya da kötü bizim bir takımımız var İstanbul takımlarını destekleyip de gelip malatyasporumuzu elestirmeyin.Tek sevincimiz tek gururumuz Malatyaspor Başka MALATYASPOR yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Malatya kumeye duserse kina yakarsin nasil agzina aliyorsun nasil agzin gidiyor ne meraklilar var malatyali olupta malatya sporun dusmesini istiyenler var dusede herkes kurtulsa bir mutluluk kaynagimiz var onuda elımizde alin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Malatya44 (6 yıl önce)
    Hafta sonu Medipol Başakşehir'e karşı oynan futbol (?) gösterdi ki YMS takımı bir alt kümeye düşer. İrfan Buz gibi bir teknik direktörü gönderen, iş bilmezleri teknik direktörlüğe getiren akla zarar yöneticilerle bu iş asla olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed Tunas (6 yıl önce)44Malatya44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yav he he
    0
    0
    Yanıtla