SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'a Geldi Ama 'Ailevi Neden'le Olmadı!

0
Güncellendi - 2019-07-12 23:22:12
İstanbul'a Geldi Ama 'Ailevi Neden'le Olmadı!
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kadrosuna katmak istediği Avustralyalı orta saha oyuncusu Luke Brattan ile anlaşma sağlayamadı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, son olarak Melbourne City’nin formasını giyen 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Luke Brattan ile prensip anlaşmasına varmış ve oyuncuyu Türkiye’ye davet etmişti.

Evkur Yeni Malatyaspor’un çağrısı üzerine Türkiye’ye gelen Brattan, kulüp yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Her iki taraf tüm koşullarda anlaşma sağlasa da Avustralyalı oyuncunun transferi ailesel sebeplerden dolayı gerçekleşmedi.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Avustralyalı futbolcu Luke Brattan'ın kulübümüze transferine yönelik olarak başlatılan süreç, resmi imzaların atılmasına yönelik olarak oyuncunun Türkiye'ye getirilmesiyle devam etmiştir. Sözleşmeyle ilgili tüm koşullarda mutabık kalınan transfer süreci, Luke Brattan’ın ailevi sebepleri dolayısıyla olumsuz olarak sonuçlanmıştır” denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bir kulüp de önce şeffaflık olması lazım. Bu olmadığı zaman herkes herşeyi söyler ve haklılık payıda olur söyleyenlerin. Eğer töhmet altında kalmak istemiyorsan kamuoyu ile paylaşacaksın aldığını sattığını. Bildiğim kadarıyla kulüp başkanının parası pulu yok. Süper lige çıkarken de ikinci ligdeyken de kulübün arkasında belediye vardı. Başkanın parasız olması çeşitli ithamlarda bulunanları destekler nitelikte. Kulübün ayağını yorganına göre uzatması en doğrusudur. Bunun yanında takımı ayakta tutan oyunlcuların bin bir elden çıkartılarak içinin boşaltılması da kabul edilebilir bir durum değildir. Sadece iki önemli futbolcunun devre arasında gönderilmesiyle takımın ne hallere düştüğünü yaşayarak gördük. Madem gidenlerin kalitesinde yeni oyuncu alamayacaksın o zaman dostlar alışverişte görsün diye futbolcu satmanın anlamı yok. Biz yaşımız itibariyle bu filmi daha önce izledik. Geçen sezonun ikinci yarısında toplanan puanlar geleceğin habercisiydi. Bunu göz ardı ederek hiçbir şey olmamış gibi davranılırsa seneye bu zamanlar bir alt lig de olacağımızı unutmayın. Başkanın şansı geçen sezonun ikinci yarısından itibaren döndü ama arkadaş bunun henüz farkında değil. Şansının da yardımıyla bugüne kadar ki başarıları hiç kimse hatırlamaz bile seneye bu zaman. Varmı takımı 40. yılında şampiyon yapacağım diyen Hikmet Tanrıverdi'yi, daha sonra kendisiyle birlikte kulübü de batıran Haşim Karadağı, Nurettin Güven'i, Brezilya milli takımının 3 asını Malatyaspora getiren Türkiye de büyük sansasyon yaratan Turan Çevik'i...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yuh bee (4 yıl önce)
    Bu sene ailevi nedenlerden dolayı kombine alamıyorum arkadaşlar... :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek (4 yıl önce)
    Ya essahdan olmasada şakacikden bi habar yapin ve malatyaspor severleri Birazcık sevindirin mesela grizman illa malatya dedi deyin veya Ronaldo malatyadan Başka takım Haram olsun dedi deyin yada Messi sergen nerde Ben ordayım deyiverin nolicekki
    0
    0
    Yanıtla
  • ATA (4 yıl önce)
    Bizde bunu yedik!!! İstanbul'a kadar gelen adam ailesini bahane etmez,bunun altında başka nedenler var ama her zaman olduğu gibi yönetim bunun da üstünü kapatır,tıpkı alexic'i ne kadara sattığını kapatması gibi,taraftar olarak bizim bunları bilmek sonuna kadar hakkımız ama gelin görün ki bu takımda her şey kapalı kapılar ardında yapılıyor ve şu takıma ve amatör yönetime de zerre kadar inancım yok artık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek (4 yıl önce)
    SERGEN DAHA ORDAMI GITMEDIMI HALA OZAMAN GIDECEK ZEMIN ARIYORDUR
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Lig başlamadan Sergen bırakıp gider demedi deme başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Sol bek , sol stoper, 10 numara, 8 numara, santrafor kalitelisinden bu 5 oyuncu gelirse yeni sezonda tekrar avrupadayiz, birde rahman, erkan , seth, robin, dia bunlarin gitmesi lazim bunlarin rahatligi diger oyunculari olumsuz etkiliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (4 yıl önce)
    Luke nin olmama sebebi, bir spor yazarı arkadaşımdan öğrendim. Ailevi problem değil, Yukarıda da bazı arkadaşların ifade ettiği gibi gayet inandırıcı olmayan neden dayandırılmış, Bir futbolcu gelecek iki gün misafir kalacak, sonra ailevi nedenleri bahane edecek. Esas gerçek, anlaşılan meblağ üzerinden başkan yine pazarlık yapmış kabul edilmeyince , tepki almamak için futbolcuya böyle bir bahane söylenmesi rica edilmiş, seneye anlaşma zemini yeniden olabilir diye gönderilmiş. Yönetimde herhangi bir şeffaflık yok. Alexsic 3800- 4 milyon Euromu? 2 milyon Euromu bilen yok. Diğerlerinde olduğu gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’nın Delisi (4 yıl önce)
    Her haberin altına bakıyorum yıllardır değişmeyen yorumlar. Yönetimi eleştirenlerin iyi niyetinden ve futboldan anladığından şüpheliyim. Erol buradayken beğenmeyenler şimdi onu göklere çıkarıyor. Şahsi hırslarınızı, birilerinin tetikçiliğini yapan yorumlarınızı, iş yapanlara düşmanlığınızı, Malatya’nın zararına olan fikirlerinizi alın gidin. Asıl tuttuğunuz takımlarınıza dönün. Malatyaspor taraftarı takımına hep destek verir. Çok şükür yönetimin kulakları boş sözlere kapalı bildiklerini okuyorlar iyi de yapıyorlar. Eski yönetimler gibi günü kurtarmak adına milyon eurolar harcayıp bir iki sene sonra da iflas etmiş bir kulüp bıraksalar birileri daha memnun olacak galiba. Yönetimi eleştirenler ne yazık ki ne ekonomiden ne yöneticilikten ne de futboldan anlıyorlar. Dünya futbolunu bilmedikleri gibi kendi gerçeklerine de yabancılar. Oluşturulmaya çalışılan sistemden de bi haberler. Malatyasporlu her zaman takımının yanındadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş sen ne anlatıyorsun kimi savunuyorsun herşey ortada kadro kalitemiz malum bu transfer yapılmamış üstüne 11 inde kaç futbolcu gitmiş satılan oyuncuların yerine alınanlar var mı. Asıl senin futbol Bilginden şüphe etmek gerek hayal olan UEFA ya gidiyorsun maça kaç gün kalmış transfer yok kadro yapısı yok başkan akraban sanırım. Rahman Buğra eren tozlu ile bırak UEFA’yı lig de kalamayız az mantık
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyanın delisi kardeş..! güzel yazmışsan da.. ama diğer takımlar ağustosun ortasında lig maçları var. batır batır transfer ler yapıyor. sen 25. temmuzda avrupa maçın var ve. ilk onbirde oynayan beş altı topçun gitmiş. iki transfer yapmışın. heralde yönetim eleştirilecek. başka bir olay.. geçen sezon azubukiyei iki milyon yoruya sattı 1.250 bin yoru dediler..transfer markette bu aleksiçi . 3..800. bin yuroya satıldı diyor. yönetim 2.milyon yuro diyor. spor toto loto.. reklam gelirleri hariç 92. milyon yayıncı kuruluşttan para geldi. ve transfer yapmıyosun.. heralde yöentim eleştirilecek. kusura bakmaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’nın Delisi (4 yıl önce)Malatya’nın Delisi isimli kullanıcı yorumuna
    Metin ve Yıldırım arkadaşlar öncelikle yönetimle herhangi bir akrabalığım, arkadaşlığım, tanışıklığım ypk. Yönetimi paraları iç etmekle itham ediyorsunuz neye istinaden bunu söylüyorsunuz merak ediyorum. Tevellütünüz kaç bilmiyorum ama ne yönetimler geldi geçti bir transfer dönemi geçerdi sonrasında elde kalan milyonlarca borç çöplük futbolcular yığını. Kendileriyse ortadan kaybolurlardı. Efsane Malatyasporumuzun durumu ortada. Bu yönetimin takım ikinci ligdeyken kimse yüzüne bakmazken başkanlıktan herkes kaçarken elini taşın altına koyduğunu unutmayın. Elbette eleştirebilirsiniz yönetimi, beğenmeyebilirsiniz ama yıllardır yaptıklarını görmezden gelmeyin. Her sezon adamlar eleştiriliyor, sezon sonu eleştirenleri utandırıyorlar. Beğenilmeyen Ali Ravcı’yı Avrupadan takip eden isteyen kulüpler var. Acaba neden? Transfer dönemi henüz bitmedi sabredelim eğer güzel transferler olmazsa o zaman hep beraber eleştiririz. UEFA’ya falan gidiyoruz demeyin şimdi, rakip büyük ihtimal Rigas olacak, u17 takımımız çıksa yener, yenmesi lazım. Transferler ilk rakibe göre değil sonrası için yapılıyor. UEFA’ya gidiyoruz diye politikalarımızı değiştiremeyiz. Bu arada Erol Bulut neden gitti biliyor musunuz? İlk yarıyı bir kaç takımla beraber ikinci tamamlayınca ikinci yarı şampiyonluğa oynayacam ben transfer yapın dedi. Yönetim de yok kardeşim transfer politikamız hedeflerimiz belli deyince Erol hoca gitmenin yollarına baktı. Çünkü yönetim realist şu futbol ortamında bizi şampiyon yapmazlar. Al gülüm ver gülüme dönmüş her şey. Türkiye Futbol endüstrisi iki üç takımın keyfine göre idare ediliyor. Şampiyon bunlar olur, bunlar düşmez falan. Velhasılı kelam acele etmeyin. Yönetimin çalıştığından şimdiye kadar gelen oyuncuları nasıl bulduysa yine yenilerini bulacağından şüphem yok. Ha olur da transfer dönemi biter beceremezlerse o zaman konuşuruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2 ligde kimse almazken değil Ahmet Çakır başkan olamayacağı için görevi “emanet” ettiler ayrıca takip ediyormusun bende senin tevellütünü bilmem ama süper lige ilk altı da ki hiç bir takımı yenemeyerek çıktık yani şansa... acele etmeyin diyip duruyorsun son güne bırakıp transfer yapmak için transfer yapıyor bu yönetim balık hafızalı olmayalım kadro yapımız 1 lig de bile zirve oynamaz yönetim aciz ve vizyonsuz transfer yapma yetenekleri yok gerçekleri gör biraz sen ve senin gibi savunanlar yüzünden böyle bu yönetim. Sabaha kadar anlatırım da anlamazsın bir kaç örnek sana; forma tanıtımı açılış maçı vs bunların hiç biri olmuyor birinci lig takımları bile yapıyor bunları
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Adamin ailesi istemese cikip da istanbula gorusmeye gelmez kisacasi adamin istedigi parayi vermedik adamada aile sorunum var olmadi de dediler , bosta olan bir adam sonucta
    0
    0
    Yanıtla
  • Darende (4 yıl önce)
    İyi bi transfer olurdu aleksicden sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Bera (4 yıl önce)
    Sırp hırvat isvec guney amerika U19-U20-U21 de birsürü yetenek var ve yıldız olmak için fırsat kolluyorlar alın bu oyuncuları şans verin en iyi transferi en kârlı transferi malatya yapmış olur
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (4 yıl önce)
    Neeee Ailevi Nedenmi !!! Adam istemedi bizimkiler Kılıf arıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • K@yH@N (4 yıl önce)
    Ailevi problemi olan imza için İstanbul’a gelmez istediği parayı vermedik bize ağır geldi deseniz daha inandırıcı olurdu... Biraz profesyonel yönetim lütfen yeni Sezon forma tanıtımı bile yok (Bursaspor bile tanıttı) ...İnancımız kaybolmasın!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk başar (4 yıl önce)
    Bu takımdan bir cacık olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Taraftar olarak gereken tepki verilmiyor yanlış yapıldığını görmemize rağmen hala yönetim şakşakcılığı yapılıyor taraftarın neler yaptığını büyük Galatasaray vs takımlarda açıkça görülürken biz hala bu vizyonsuz beceriksiz yönetimi şımartma peşindeyiz... transfer paraları yok yönetimin kendi bütçesi nerede para vermeden yöneticilik yapılıyor ise herkes yapar onu
    0
    0
    Yanıtla
  • Günpınarlı (4 yıl önce)
    İyi niyetli olmayan eleştiri yapmayın Fedakarlık yapmadan hesap sormaya kalkmayın Bu Malatya hepimizin yöneticiler sizin kadar bilmiyormu Ertuğrul gitti Erol gitti ne oldu Takım kendine geldi Sergen giderse bu sefer ona çanak tutanları da götürürse taraftar da kendine gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor transfer haberleri okumak gerçekten sinir ediyor.Takımın ofans ve hücum gücünü boşalt,sonrada mış,mış,Muş diyip dur.Kiralık gelen birdaha gelmiyor.Bu takım bu günlere şansı sayesinde geldi.2.ligden beri takip edilirse her sezon nasıl şansımızın olduğu görülecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • öfkeli (4 yıl önce)
    ilk defa böyle birşey duyuyorum tarihe geçtik sayenizde adam avustrayadan geliyor istanbula iniyor sonra vazgeçip gidiyor vay efendim ailevi sebeplermiş kimbilir ne beceriksizlik yaptınızdan adam kaçtı gitti ne oldu ne bittide vazgeçti beceriksilik bunun adı işbilmezlik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Tehlike çanları çalıyor. Arıza lambası yanan araçla 2 yıl ilerlediniz. Üstelik başka lambalarda yanmaya başladı. Hala aldırış ettiğiniz yok. Durum vahim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek (4 yıl önce)
    ADIL EFENDI KENDIN ÇALAR KENDIN OYNARSIN YAHU BU PINTI BAŞKANI NEREDEN BULDUNUZ MALATYADAN NASIL BÖYLE ADAM ÇIKITI HAYRET MILLETI TAKIMDAN STATDAN FUTBOLDAN SOVUTTUN ADIL EFENDI HER SENE AYNISI DIĞER TAKIMLARA BAKIP IÇ ÇEKIYORUZ HASTA ETTIN MALATYALI FUTBOLSEVERLERI SENIN BAŞKANLIGINI DA ISTEMIYORUZ CEK ELINI TAKIMDAN ARTIK KINA GELDI YAVHU VALLAHADA BILLAHADA
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    Sürekli Gülünç duruma düşen bir yönetim var. önce arjantinli halı saha oyuncusu şimdide internetten beğenilen bonservissiz bu arkadaş. Ne demek lazım bilmiyorum. İnsanlar bizimle dalga geçer oldu. Biz geçen sene ilk yarıda ligde kaldık ve ilk yarıda uefaya gittik. Tamam belki lig ikinci yarıda bitiyor ancak ligin ikinci yarısı takip edilirse aldığımız puanlar ligden düşme puanlarıdır. ligin ilk yarısında Bouttalip, Adem vardı ikinci yarı yoklar. Liginci ikinci yarısında da Guilherme, Kamara, Aleksiç ve Adem vardı. Şu anda hiçbiri yok. Yani bu takımı ligde tutup uefaya götüren oyuncuların hiçbiri yok. Peki yerleri eşdeğer oyuncularla doldumu. O da yok. Peki bu takım bu sene kim ligde kalır diyeblirki. Başkanın kafa yapısını gerçekten anlamaya çalışıyorum. Ancak hiç anlaşılır hareket etmiyor. Çok hata yapıyor. Birde gördüğüm kadarı ile giden teknik direktörlere çok yalan söyledi. 2-3 oyuncu 3-5 oyuncu 5-6 oyuncu transfer edeceğiz gibi ayak oyunlarını çok yapıyor. sonra bir bakıyorsun hiç transfer yapmamış. Artı bu ayak oyunları ile siyasete mi girmek istiyor bilmiyorum. Bana bu sene bu takımı eğer kendini değiştirmez ise bu düşünce yapısı ile ligde tutması zor gibi geliyor. Eldeki ligden kalmasını sağlayacak oyuncuları satıyor sonra bir bakıyorsun daha iyi oyuncular alacağım diyor. gelen oyuncular ya muniru, dia yada diallo gibi sonradan göndereceği oyuncular oluyor. olarak ödenen paralar zara olarak hesaba geçiyor ve bunun hesabını verdiğide yok. 2 yıl içinde Eğer yalanda değilse 10 milyon euraya yakın oyuncu satmıştır. Ancak bu para nerede bilmiyorum. Bu para kayıp ve kulübün muhasebe kayıtlarıda nedense tüm malatyalılardan gizli. Başkan 3-4 yıl içerisinde iyi şeylerde yaptı ancak bana artık bu işin sonuna geldi gibi geliyor. Hata çok yapıyor ancak düzeltmesi hiç yok. Ha bu arada geçen gün oynana hazırlık maçına bakan olduysa Mustafa 44 numaralı formayı giyiyordu. 44 numaralı formayı en son Artura Mina giyiyordu. Bu durum bana ilginç geldi. oyle geliyorki Mina yı da gönderilecek ya da satmayı planlıyorlar gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    ÇOK İYİ BİR OYUNCU ELDEN KAÇTI!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Kadro Uefa için Yetersiz kim ne diyorsa desın,Başkan ççok geç kaldı Transferler ,ıyı Futbolcu da gıttı ya Ligde Kalalım bıze Yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazeyn44 (4 yıl önce)
    Yazık malatyaspora gönül verenlere kimi izlemeye kombine alacak bu taraftar takımı sattın bitirdin malatya taraftarı heyecanını yitirdi şuan verem oldu transfer diyosunuz fos çıkıyo allah aşkına oynamayın malatyaspor sevdasıyla hiç kimse malatya tarafatarından ve ARMADAN büyük değildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (4 yıl önce)
    Benim tavsiyem trtspor da serkan reçber i takip etsinler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan Rençber bütün scout sitelerine üye , hemde paralı olanlara. Erol Hoca da iyi adam buluyordu, geçen sene Tosiç'i alacaklardı,sakatlandı. Tosiç alınabilir. Elazığ'a Gökhan bonservisi ile verilip, Stopper Diara alınabilir. 20 yaşında süper bir şey. Adanaspor'da Bagoyoko var oda 20 yaşında çok kaliteli. Bu iki topçu toplam 50 bin eoura ya alınabilir. Gelelim şeffaflık konusuna. Bu takıma kim kaça alındı, maaşı ne, kim kaça satıldı asla açıklanmaz. Büyük kulüpler bırakın futbolcu maaşlarını, bonservislerini, menajer ödemelerini bile açıklıyor. Gürkan başkan, bu takımı denetle. Dia'nın aldığı 3.3 mln euro onamı kaldı, yoksa yancıları ile bölüşüldü mü? Geçen sene rize santraforu ile beş yıllık kontrat yapmıştı, bir yıllık maaşını verip gönderdiler. Bu işler böyle olur, adama bu kadar parayı yediriyorlar sa art niyet ararım.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Hakikaten Bu Yönetimi Eleştirenleri Burada Topa Tutanlar Acaba Şu Anda Ne Düşünüyorlar ? 2 Sezon Bir Şekilde İyi geçti.Kör İstedi 1 Göz ,Allah Verdi 2 Göz Misali Geçti Geride Kalan 2 Sezon Hatta 2.. Sezon Uefa'ya Kaldın, Ön Elemeler Oynayacaksın ve Sen Daha Transfer Yapamıyorsun Hem de Her Konuda Anlaştığın Adam'ı Dahi Transfer Edemiyorsan Burada Buram Buram Vizyonsuzluk,Becereksizlik Hakimdir.! Allah Sergen Hoca'ya Büyük Sabırlar Versin.Yönetimde kanımca Yeni bir eknik adam arayışlarına şimdiden başlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bunlardan hiç bir şey olmaz kombine alacaktım almayacam maçlarada gitmeyecem parama yazık değilmi.parasına kıymayan bu beylere para kazandırnam
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Bir yonetim ancak bu kadar istikrarli olur..Bizi verem ettiler her sene ayni turku..beceriksizlik mi parasizlik mi vurdumduymazlik mi umursamamazlik mi yada bilerek mi yapiyorlar cozemedim gitti..acinacak haldeler..kendilerini yonetici zanneden bi kac kisi tum malatyayla dalga geciyor..bunlardan yonetici baskan falan olmaz valla..baskan dedigin soyledimi yapar..bizim ki 100 kisiyle gorustu 2 kisi aldi elde olanlari da satti..bu sene oynamaya niyeti var sanki kadroda kendine yer acmaya calisiyor galiba :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Sergen hoca önümüzdeki günler istifa eder başkan adil yeni hoca derdine düşer ozamana kadar uefa da süre dolar sonrası eline sağlık vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali savcı bayram.eder onun kaprisleri bu hale getirdi arkadaşlar yan gelip yatmış bir futbolcuyu bile bağlayamamışlar tek.borcsuz kulüp olacan ama kimseyi alamıyıcan bu resmen BECERIKSIZLIK CIDDIYETSİZLIK ZAVALLIĹIKKK
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Inşallah ama Erol Bulut yok ve bu yıl ele alınacak bir kadro yok geçen yılların çok çok altında bi boutaip yok bi adem yok bi sadık yok bi alexsic yok bi quilherme yok bi pereria yok bi ertac yok Yok kral yokk elde bi kaç işe yarar dışında hiçbirşey yokk
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bu takım küme düşecek bu sezon...Sergen hoca lig başlamadan istifa edecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç bir şey olmaz.Bozuk plak gibi 3 yıldır düştü,düşecek dediğiniz takım uefa gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen yılki takım UEFA ya gitti..bu yılki takım yetersiz..hiç birşey olmaz diyorsun Allah aşkına bu takımda ofansif olarak güvendiğin kim var? defansif?orta saha?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (4 yıl önce)
    Beceriksizler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Adil Gevrek beyin alışla gelmiş halleri bunlar. her transfer dönemi aynı konu zamanında transferleri yapamıyor daha lig bitmeden alınacak oyuncuları tesbit edip söz kesmek yerine ligin sonu bekleniyor bütün takımlar üst düzey oyuncuları kadrolarına kattıktan sonra boşta kalan futbolcuları bizim Adil efendi toplamaya çalışıyor ha iyide oluyor yani Adil beyin şansı varken sahaya topal eşşeğide sürsen iş yapıyor yani inşallah bu yılda bu şans devam eder.
    0
    0
    Yanıtla