SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'nın Radarında Kimler Var?

0
Güncellendi - 2017-05-25 18:53:36
E.Yeni Malatya'nın Radarında Kimler Var?
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Beşiktaş’ın kalecisi Tolga Zengin ile ilgilendiği ileri sürüldü.

TFF 1. Ligi ikinci sırada tamamlayarak, Spor Toto Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da yeni sezon çalışmaları sürüyor.

İç ve dış transferde kolları sıvayan yönetim, ilerleyen günlerde Sportif Direktör Ali Ravcı ve Teknik Direktör İrfan Buz ile bir araya gelerek, transfer konusunu masaya yatıracak. Kadroda tutulacak oyuncuların yanı sıra dış transferde titiz bir çalışma yürütecek olan yönetim, Süper Lig’deki takımlarda fazla şans bulamayan oyuncuları yakın takibe almaya başladı.

Sarı kırmızılıların gündeme aldığı ilk ismin Beşiktaş’ın formasını giyen ancak kalede fazla şans bulamayan Tolga Zengin  (ikinci fotoğraftaki) olduğu iddia edildi. Bu sezon Beşiktaş’ta sadece 9 maçta görev alan tecrübeli kalecinin Evkur Yeni Malatyaspor dışında birkaç Süper Lig takımının radarında olduğu öğrenildi.

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Matus Bero’nun da (yandaki fotoğrafta) adı Evkur Yeni Malatyaspor ile anılıyor. Bero’nun kiralık olarak sarı kırmızılı takıma gönderilmesine Trabzonspor yönetiminin ve teknik heyetinin sıcak baktığı öğrenildi.

HEDEF LİGDE KALICI OLMAK

31 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen ve 11 yıllık Süper Lig özlemini dindiren Evkur Yeni Malatyaspor’da hedef Süper Lig’de kalıcı olmak.

Takımı 3 yıllık süreçte önce TFF 1. Lig’e, bir yıllık aradan sonrada Süper Lig’e çıkarmayı başaran kulüp başkanı Adil Gevrek, TFF 1. Lig’deki ilk sezonda olduğu gibi Süper Lig’de de kalıcı bir takım oluşturup, sonraki sezonlarda hedefe oynayan bir takım kurmayı planlıyor.

Kulübün ilk sivil yönetimi olarak işbaşına geldikten sonra ‘3 yıl içerisinde Süper Lige çıkacağız’ diyen ve 3 yıl içerisinde sözünü başaran Gevrek, Süper Lig’de kalıcı bir takım oluşturmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Sportif direktör Ali Ravcı ile İstanbul’da bir araya gelecek olan Gevrek, daha sonra teknik direktör İrfan Buz’la görüşerek, önce teknik heyet sorunu çözecek ardından da transfer çalışmalarına hız verecek.

İRFAN BUZ ALMANYA’YA GİTTİ

Evkur Yeni Malatyaspor’un başına 2015-2016 sezonunda geçen ve takımı küme düşme potasından çıkararak, Play-off’un eşiğine kadar getiren teknik direktör İrfan Buz, takımın başındaki ikinci senesinde büyük bir başarıya imza attı.

2015-2016 sezonunun sonunda takımdan ayrılan ancak 2016-2017 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala takımın başına yeniden geçen ve Malatya futbolunu yeniden Süper Lig’e taşıyan tecrübeli teknik adam, büyük bir mutluluk yaşıyor.

Süper Lig ekipleri Bursaspor ve Gençlerbirliği’nde çalıştıktan sonra TFF 1. Lig’de ilk kez bir takım çalıştıran Buz, sarı kırmızılı takımı Süper Lig’e çıkartırken, büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonluk sonrası büyük bir mutluluk yaşan Buz, Almanya’ya uçtu. Tecrübeli teknik adam, sosyal medya hesabından, “Uzun ve yorucu bir sezonu Süper lige çıkmanın mutluluğunu ailemle birlikte paylaşmayı Köln’e” açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • ahmet akan (6 yıl önce)
    trabzondan zeki yavru, mustafa yumlu, özer galatasaraydan hakan balta. sinan gümüş linnens iyi bir kaleci ileriye iki golcücü.
    0
    0
    Yanıtla
  • batu (6 yıl önce)
    malatya super ligde kalıcı olmak için akıllı transfer politikası izlemesi lazım özellikle üç büyüklerden kiralık oyuncu alabilir ücretini de büyük kuluplere ödeterek transfer yapması caziptir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan Muslu (6 yıl önce)
    Güzel memleketime Başarılar dilerim. INSAALLAH uzun yıllar bu ligde kalırız hatta buraya bir ömür demir atarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Fehmi Muslu (6 yıl önce)
    Ne yaparsanız yapın dikkatli ve akıllı davranın ne acele edin nede geç kalın Süper ligde başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet gündüz (6 yıl önce)
    Trabzonspor iyi adamını vermez bize de bunlar yaramaz.Belçika Polonya Norveç liginden adam baksınlar.Afrikalıları Belçika pazarlıyor.tecrübe ile gençliği iyi harman etmek lazım FB sen yiğit yanda Hakan cinemre stopere iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa k (6 yıl önce)
    sahibine hayretmeyen bize mi hayredecek
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (6 yıl önce)
    Arkadaşlar yönetim ve teknik heyet sözünde durmuş ve başarılı bir performans sergilemiştir. Maddi olarak takımın durumu belli onun için yıldız transferler beklemek hayalcilikten ötesi değildir. Önemli olan kısıtlı bütçe ile komplike bir takım oluşturmak. Bunun için yönetime ve teknik heyete desteğimizi sonuna kadar göstermeliyiz. Bizim önceliğimiz düşmeyecek ve sağlam kökleri olan bir takım oluşmasını istemek. Lütfen hepiniz başımıza futbol patronu ve teknik direkötürü kesilmeyiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Malatya trabzonun çöplüğü değildir! trabzonspor kardeş takım da değildir!
    0
    0
    Yanıtla
  • gncmlt (6 yıl önce)
    tolga neysede matus bero kim trabzonda ne yapmışki alıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gani (6 yıl önce)
    Sayın yorumcular,Sezon bitip transfer çalışmaları başladığında bir futbolcu ile ilgili onlarca haber çıkar,bu haberin gerçekliği Ancak klüple imza atılıp fotoğrafları çıkıncaya kadar dedikodu devam eder,Birde bu işler açık yapılmaz gizli yapılır.(İyi de bir bütçe ayrılmalıdır).Genelde bu haberleri ,kasıtlı olarak ortada kalan futbolcuların menejerleri yaparlar.Türkiyede bu işler mualesef böyledir.Malatyasporumuzun kimleri alacağını 1-2 ay içinde içinde göreceğiz/görürsünüz.Şimdiden yanlış transfer,yanlış yol vs.demenin bir anlamı yok.Birde kimin iyi kimin kötü olduğu maçlar oynanmadan anlaşılmaz.Geçmişte klas futbolcuların gittikleri takıma uyum sağlamadığınıda gördük,Elde kalmış futbolcunun geldiği takımı uçurduğunuda gördük.İyi bir ekip iyi anlaşan futbolculardan oluşturulursa başarı gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    Yapılabilecek Transferler Emre Kılınç,Jahoviç,Pote,John boye,İbrahim öztürk,Caglar Sahin Akbaba,tom,Erkan zengin,Gökhan karadeniz,Kerim avcı,boffin,ofoedu,bruno mezenga,hasan hüseyin acar,hürriyet,kweike,recep niyaz,oğuzhan berber,abdülkadir özgen,itandje,volkan okumak,ibrahim öztürk,egemen korkmaz,yalçın ayhan,epureanu,uğur çiftçi,lucas claro
    0
    0
    Yanıtla
  • O transferleri Ankaragücü yapsın ki süper lige gelebilsinler saydığın adamlar tff 1.lig futbolcusu süper ligde kuwaike bile zorla oynuyor, bu futbolcuları süper ligde ezerler
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrusunda iyi futbolcu alacaksan paran da olacak ama mütevazi iyi transfer önerileri bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (6 yıl önce)
    Malatya önce kendini süper ligde tutacak yönetim ve transferler yapmalı sonrada Ayax,lion.M United,Benfica yada başka futbolcu yetiştiren Dünya kulüplerini örnek alarak alt yapı kurmalı(Türkiyede olmuyor demeden),hem ligde kalıcı olur hem de Türk futboluna hizmet eder.Tabi bunların gerçekleşmesi için Bütçe,dürüstlük,spor ahlakı ve çok çalışmak şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    İrfan Buz yeterlimi bence değil önce teknik direktörden başlanmalı ve azıbüke hariç takımın bütün oyuncuları değiştirlmeli yoksa seneye tekrar ptt 1.ligde oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Ümit milli takımdan ve Altınordu da oynayan genç pırıl pırıl oyuncular var. Tecrübeli ve genç topçuların yanında bu gençlere de yoğunlaşmak lazım diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    beyler kimse alınmamış malatya haberin sıkmaları
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (6 yıl önce)
    2001 de yapılan hatalar devam ediyor kaleci neysede trabzonun döküntülerini başka yere yollasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • sarı kırmızı (6 yıl önce)emrah isimli kullanıcı yorumuna
    aynısını ben yazacaktım.o sezon ligi 14.bitiren trabzonun 7-8 tane oyuncunu süper lige çıktığımızda bize verdiler.17 maçta 7 puan almışlardı.ziya doğan gelmişti de bizi kurtarmıştı.şimdi yine aynı şeyleri yapacaklar.üst lige çıkan takımlar takımı köklü değiştiriyorlar.ondan sonra geri kümeye düşüyorlar.bana göre 6 veya 7 tane transfer idealdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Benim korkum saçma sapan transferlerle toplama bir takım kurup çıktığımız gibi düşmek olmaz inşallah. Umarım adam almak için adam almazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumcu (6 yıl önce)
    Yanlış transferler yanlış politika
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok zekisin.kimin alındığı daha belli olmamışken böyle yorum yapmak müthiş bir zekanın sonucu.kendine dikkat et.
    0
    0
    Yanıtla
  • illa eleştirecek ya beyni sadece ona odaklanmış çünkü takım başarısız olsun da ben oturduğum yerde eleştireyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    helal
    0
    0
    Yanıtla