SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'nın Transfer Listesinde Kimler Var?

0
Güncellendi - 2019-06-13 16:29:08
E.Yeni Malatya'nın Transfer Listesinde Kimler Var?
A- A+ PAYLAŞ

EYMS'nin transfer listesindeki isimler netleşmeye başladı

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer listesinde yer alan isimler netleşmeye başladı. Sarı kırmızılı takımın transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor.

Geride kalan sezonda Süper Ligi beşinci sırada tamamlayan ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kazanan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı kırmızılı takımın transfer komitesi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da sunduğu transfer listesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ı takımın başına getiren Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, listede yer alan oyuncularla temasa geçmeye başladı.

Sarı kırmızılı takımın listesinde bir çok oyuncu yer alıyor. Transferde her mevki için oyuncu düşünen Evkur Yeni Malatyaspor'un Atiker Konyaspor'da forma giyen sol kanat oyuncusu Moryke Fofana ile ilgileniyor.

28 yaşındaki Fildişili Moryke Fofana, son olarak Atiker Konyaspor'un formasını giydi. Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Fofana, sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve forvet arkası olarak da görev yapabiliyor.

Güncel piyasa değeri bir milyon 200 bin Euro olan Fofana, Konyaspor'dan önce FC Lorient ve Lillestrøm SK takımlarının formalarını giydi.

Geride kalan sezon Atiker Konyaspor formasıyla 32 karşılaşmada bin 955 dakika sahada kalan Moryke Fofana, bu karşılaşmalarda 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un transfer listesinde yer alan bir diğer isim ise Arjantinli stoper Alexander Barboza (fotoğraftaki).

24 yaşında ve 1,93 metre boyundaki Defensa takımında forma giydi. Club Atlético River Plate ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alexander Barboza'nın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin Euro.

Alexander Barboza geçen sezon Defensa takımıyla 1.Lig ekibi Primera División'da 24 karşılaşmada bin 991 dakika görev aldı ve 1 gol, 1 asist yaptı.

Sarı kırmızılı kulübün ilgilendiği futbolcular arasında Kırklarelispor'un forvet oyuncusu Mert Sinan Pekesen'in de yer aldığı ileri sürüldü. 1994 Almanya doğumlu genç oyuncu sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor.

Kırklarelispor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mert Sinan Pekesen'in güncel piyasa değeri 25 bin Euro.

Gazişehir Gaziantep FK, SG Rot-Weiß Frankfurt, Aydınspor 1923, Eyüpspor, Kahramanmaraşspor, SV Viktoria Aschaffenburg, FSV Frankfurt U19 takımlarının formalarını giyen Pekesen, geride kalan sezon Kırklarelispor formasıyla 2.Lig'de 32 karşılaşmada 2 bin 762 dakika görev aldı ve 12 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız