SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Tek Attı 3 Aldı: 1-0

0
Güncellendi - 2018-09-24 02:19:12
E.Yeni Malatya Tek Attı 3 Aldı: 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı ve karşılaşmayı 43. dakikada Aleksic'in kaydettiği golle 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmanın 61. dakikasında Fink'in kırmızı kart görmesi nedeniyle konuk takım maçı 10 kişi tamamladı.

Süper Lig'de ilk 2 haftada 6 puan aldıktan sonra 3 haftalık süreçte sadece 1 puan alabilen ve son 2 maçını kaybeden Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 6.haftasında Çaykur Rizespor ile sahasında son derece kritik bir karşılaşmaya çıktı. Sıcak havada oynanan karşılaşmada ilk yarı iki takımda karşılıklı pozisyonlar bulurken, Evkur Yeni Malatyaspor, 43.dakikada takımın sürpriz golcüsü Danijel Aleksic'in kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etti ve puanını 10'a yükseltti.

Göztepe ve Fenerbahçe karşılaşmalarında da gol atma başarısı gösteren Aleksic, takımına 3 puanı getirirken, sakatlığından dolayı karşılaşmayı tamamlayamadı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu (Antalya Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Mustafa Sönmez (Ankara Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Murat Ergin Gözütok (Antalya Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.hakem Hakan Ceylan (İzmir Bölgesi-A Klasman Hakemi), VAR Hakemi Barış Şimşek (Trabzon Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Koray Gençerler (Manisa Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 6.Guilherme Costa Marques, 8.Murat Yıldırım, 10.Adem Büyük, 11.Eren Tozlu (Dk.56-9.Khalid Boutaib), 16. Sadık Çiftpınar, 18.Muenfuh Seth Sincere, 20.Mitchell Donald, 22.Danijel Aleksic (Dk.64-17.Michael Pereira), 39.Erkan Kaş (Dk.77-29.İssam Chebake), 44.Arturo Rafeal Mina Meza

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 9.Khalid Boutaib, 17.Michael Pereira, 19.Ahmed Ildiz, 28.Murat Akça, 29.İssam Chebake, 61.Mustafa Eskihellaç, 70.Sulley Muniru, 87.İssiar Dia

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

ÇAYKUR RİZESPOR: 23.Gökhan Akkan, 6.Robin Yalçın (Dk.67-54.Mehmet Uslu), 7.Jaroslaw Przemyslaw Jach, 10.Fernando Henrique Boldrin, 14.Jakub Brabec, 17.Marwane Saadane, 18.Braian Jose Samudio Segovia (Dk.81-9.Oleksandr Gladky), 27.Matic Fink, 50.Aminu Umar (Dk.57-20.Süleyman Koç), 77.Orhan Ovacıklı, 94.Vedat Muriç

YEDEKLER: 1.Samir Ujkani, 3.Montassar Omar Talbi, 5.Abdullah Durak, 8.Davide Petrucci, 9.Oleksandr Gladky, 11.Mustafa Saymak, 20.Süleyman Koç, 21.Ali Çamdalı, 44. Koray Altınay, 54.Mehmet Uslu

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Ali Karaca

GOL: Dk. 43 Danijel Aleksic (Evkur Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 61 Matic Fink (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Aleksic, Guilherme (Evkur Yeni Malatyaspor), Saadane, Orhan, Jach (Çaykur Rizespor).

1. dakika, Orhan’ın Vedat’a pasında, Evkur Yeni Malatyaspor defansından Sadık araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

5. dakika, Samudio'nun pası ile ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Robin Yalçın'ın çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıktı. 

10. dakika, Evkkur Yeni Malatyaspor’dan Guilherme sağ kanatta topu alıp kaleye doğru yöneldi ve şutunu çekti, top az farkla yandan auta çıktı.

15. dakika, Guilherme’nin pasında ceza sahası çaprazında topla buluşan Aleksic’in vuruşunda kaleci Gökhan son anda topu kornere yumrukladı.

17. dakika, Çaykur Rizespor’dan Vedat  rakip kaleye yöneldi. Yeni Malatyaspor’dan Sadık, rakibin tehlikeli atağını uzaklaştırdı. 

21. dakika, Çaykur Rizespor’da Orhan’ın defansın arkasına gönderdiği topu Vedat karşılamak istedi ancak hakem ofsayt kararı verdi. 

30. dakika, Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Evkur Yeni Malatyaspor savunması, kendi ceza alanında topu rakip takıma kaptırdı. Robin Yalçın kale önünden sert vurdu, top az farkla auta çıktı. 

35. dakika, Guilherme’nin ceza sahası içine yaptığı ortaya penaltı noktasında iyi yükselen Adem Büyük’ün kafa vuruşunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere attı. 

43. dakika, Evkur Yeni Malatyaspor’un golü geldi. Sağ kanattan topla ceza sahasına yönelen Guilherme, rakibinden sıyrıldıktan sonra sıfıra indi. Bu oyuncunun yerden sert pasında altıpas içerisinde bulunan Aleksic, topu filelere gönderdi: 1-0. 

45. dakika Guilherme’nin ara pasıyla ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Seth’in şutunda meşin yuvarlak yan filelerde kaldı. 

İlk yarı için 3 dakika uzatma gösterildi. 

46. dakika, Yeni Malatyaspor korner atışı kullandı,  Çaykur Rizespor savunması topu uzaklaştırdı. 

52. dakika, savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışında buluşan Adem Büyük'ün çektiği şut kaleci Gökhan'da kaldı.

55. dakika, Aleksic’in şutu defansa takıldı. Guilherme önüne gelen topa vurdu, Rizespor kalecisi tehlikeyi uzaklaştırdı.

58. dakika, sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında, ceza sahası içinde topla buluşan Muric'in şutunda top az farkla auta çıktı.

61. dakika, sağ kanatta Danijel Aleksic’e sert müdahalede bulunan Fink’e hakem Mustafa Öğretmenoğlu, direkt kırmızı kart gösterdi. 

64. dakikada Fink'in dizine yaptığı müdahale sonrası sakatlanan ve tedavisinin ardından oyuna devam eden Danijel Aleksic, kendisini yere bıraktı. Oyyuna devam edemeyen Aleksic, yerini Pereira'ya bıraktı.

68. dakika, Vedat rakip alanda defansa pres yaptı, Yeni Malatyaspor defansı topu uzaklaştırdı.

75. dakika, Boutaib, kendisine atılan uzun pasta defansın arkasına kaldı. Boutaib, topa dokunamayınca kaleci tehlikeyi uzaklaştırdı. 

80. dakika, Pereira topu rakip ceza sahasına doğru ortaladı. Topu karşılayan Adem kontrol edemiyence, top kalecide kaldı.

82. dakika, Seth'in yerden ortası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Pereira'nın gelişine çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.

84. dakika, Yeni Malatyaspor’un kullandığı korner atışında, Çaykur Rizespor kalecisi tehlikeyi uzaklaştırdı. 

89. dakika, Donald'ın ceza sahası içinden sert vuruşunda, kaleci Gökhan meşin yuvarlağı kornere çeldi. 

Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. 

90+2. dakika, Yeni Malatyaspor ikinci gole çok yaklaştı. Ceza alanında seken topa Guilherme vurdu. Kaleci son anda tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • Furkan (5 yıl önce)
    Valla amcam dua etmiş maçtan önce 1-0 olsun 43-44 de olsun demiş sözüm o ki taraftarımıza yakışan top oynanmalı tamam sıcaktı ama istenen futbol yoktu bu arada guilerme ve aleksic takıma oturmuş çok güzel Adem puan kaybediyor boutayp denize düştük sana sariliyoz bari birkaç gol ativer
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Butaib,chaebek ve Erkan kaş asla takımda olmamalı.4 Tane futbolcu bütün takımı sırtlıyor.Seth in oynadığı maçlarda daha başarılı olduk.chaebek in bölgesinde bautaib le beraber oynayıp taraftarı yanıltıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Saat 13:30’’da maç mı olur?Biz taraftarlar bile trübünde rahatsız olduk sıcaktan! Futbolculardan nasıl bir efor sarfetmelerini ve kaliteli bir oyun bekleyebiliriz.Yönetim Malatya’nın saat 13:30’da oynanacak olan karşılaşmalarına itiraz etmeli.Bu saatte oynanan karşılaşmalara taraftarın ilgisi de az oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • selçuk (5 yıl önce)
    30 Derece sıcakta maçı oynatmak neyin nesi? Takım 3 puan aldı gerisi teferruat.Tabi kötü bir Rize vardı.Bu oyunla sıkı bir takım rahatlıkla bizden maçı alırdı. Maçta bildiğimiz Malatya yoktu.Yine de ben oynana saatten dolayı hem kötü futbola ve hemde az taraftara neden olduğuna inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Bırakın şunu bunu yav niçin bu kadar az taraftar maçta. Elimiz ayağınıza donarak güneşte beynimiz sulanir di ..para pul zorla maça giderdik eskiden.takım 6 maç 10 puan daha ne olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arafat (5 yıl önce)
    Ademin egosu oynadığı oyundan fazla. Adem ağa sen bir iki maç alda öyle havalara gir. Geldin geleli ne verdin bu takıma. Boutaib bence gol atmasa dahi takımın en iyilerinden. Eren ne yaptı bugün. Asla adem sen olmaz. Her tarafı hava civa
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Eleştiri yaparken dikkatli olalım bu takim 6 gole 10 puan almiş ligin basaksehirden sonra en az gol yiyen takimi 4 tane birini kendi kalemize attik ikiside bjk dan rakiplerimiz kolay degildi sezon başlamadan ilk 5 hafta 3 puan alamamaktan korkan insanlar şimdi neden 18 puanımız yok diyor, bu takım iyi gidiyor futbol düşünceside iyi mücadeleside toplamda 10 milyon euroluk takım bence burada başari yüzde 500 çünki 50 milyon euroluk takim bizim yaptigimizi yapamiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Malatyam son vuruslarda sikinti var ama takim iyi. Önemli olan 3 puan. Guilherme cok iyi bir oyuncu. Daha iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (5 yıl önce)
    maçta stattaydım... öğlenin kızgın sıcağında 30 derecede, futbolcuların yapacağı ancak bu kadar oldu... biz tribünde sıcaktan bunaldık, bu çocuklar 90 dakika koştular. takım 10 puanla 5. sırada, yüksek bütçeyle takım kuran çoğu iddialı takımlar senin altında, liderden 3 puan geridesin daha ne istiyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Gelsin 2.6 MİLYON TL tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    iki hafta sonraki sivas maçıda 13.30 da... bu sıcakta sahada ayakta kalmak çok zor bizler türübünde otururken bile yandık. ve otururken bile sıcakta yoruluyo. hiç kimse bıu sıcakta takım kötü oynadı diye eleştirmesin.. bu saate alan federsyonu eleştirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms (5 yıl önce)
    Sanki siz çok iyi taraftarmışsınız gibi takımı eleştiriyorsunuz....KLAVYE TARAFTARLARI...Takıma helal olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Erzurum akşam 8 de oynuyor biz 13:30 da!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (5 yıl önce)
    Yahu eleştiren vatandaşlar, 6-7 banko oyuncu hariç bir takım antremandaki performansa ve rakip takıma göre belirlenir. Adam antremanda çok iyi değilse, hastaysa, hafif sakatlığı varsa vb. şeylerden dolayı ilk 11 e konulmaz veya kadroya alınmaz. Yok donald yok eren niye takımda? Bu kafayla biz seyircilere kalırsa takım daha ilk yarı fikstürü bitmeden küme düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogan (5 yıl önce)
    Bu saatte maç olur mu Hiç kimseyi suçlamayalımTakımıza başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (5 yıl önce)
    Adem büyük ve boutaib eğer sizin yüreğinizde gram iman gram Allah korkusu varsa ya ADAM gibi oynayın ya da defolun gidin. Yoksa eğer böyle oynamaya devam edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Cankurtaran (5 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlike katılıyorum sana !
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR (5 yıl önce)
    1- bu saatte maç olmaz federasyon cok yanlıs yaptı ıkı takımada yazık 2- teknık dırektor bu kadar da takımla oynanmaz kı oyun ıcınde son dakıkalrda erkan sakatlandı hala cıkarmadın ne beklyorsun 3-artık su takımın ılk 11 bellı olmalı her maça farklı bır kadro ıle cıkmamalı oyuncularında gucumu yok takatımı yok ve lakayıt bır oyun sergılıyorlar bu kadarda dısıplınsız bır takım olmaz buna teknık heyet ve yonetıcıler bır tedbır almalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (5 yıl önce)
    Hoca yeter bul şu onbiri delirtecen taraftarı
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    EYMS kendi sahasında fark yapacağı takımlara karşı zar zor galip geliyorsa işler iyi gitmiyor demektir.Golcülerimiz adeta gol kaçırma yarışına girdiler.Hedef sadece üç puansa sadece bunu başardılar.Yinede tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah (5 yıl önce)
    ŞU 10 KİŞİ KALAN RAKİPLERE KARŞI NİYE OYNAYAMIYORSUNUZ HELE DEYİN HELE DEYİN DE DE
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Takıma laf edenler önce tribünleri doldursun..bu takım kapasitesinin üzerinde puan topluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulcelil Pelitoğlu (5 yıl önce)
    Kazandık ama rakip çok zayıftı. Donald, Adem, pareira,boutaib saç baş yoldurdu. Bu fırsatları kaçırmamak lazım. Takımın en iyileri Aleksic ve mina. Defansif olarak iyiyiz ama forvet hattımız çok çok kötü. İkinci yarı mutlaka forvet alınmalı. Boutaib ile bu iş olmaz. Galibiyet için herkese teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (5 yıl önce)
    Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (5 yıl önce)
    İKİNCİ YARI DOKUZ DOĞURTTUNUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (5 yıl önce)
    FRANSAYA GOL ATAN BOUTAİB BU DEĞİLMİYDİ YOKSA?
    0
    0
    Yanıtla
  • Saitt (5 yıl önce)
    Tebrikler boutaip in Bir an önce bu takımla ilişkisi kesilmeli resmen sahada gezdi arkadaş kalenin önünde topa vurmaktan aciz bu kadar lakayt lık olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Tebrikler boutaip in Bir an önce bu takımla ilişkisi kesilmeli resmen sahada gezdi arkadaş kalenin önünde topa vurmaktan aciz bu kadar lakayt lık olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Tebrikler , Y.Malatyaspor, Yolumuz açık olsun, Başarılarımız daim olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bu saatte maç oynatan tff yazıklar olsun maçlar da taraftar gelsin diyorlar ama öyle bir saate maç koyurlarki kimse gitmesin diye oysa maç 6 da7 de oynansa en az 15bin taraftar olur tabiki burada yönetime iş düşüyor yani bu saatte oynanmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Bu Donald’ı kim getirdi bilmiyorum ama 5 para etmez. Murat yıldırım’ın zaten topla oynama becerisi yok, Donald ile birlikte o bölge çöküyor. Ayrıca chebake varken seth oynayamaz Erol hoca! Eren süper ligde bile oynayacak kalitede değil ama ilk 11 oynuyor. Erol hocanın tercihleri çok yanlış.
    0
    0
    Yanıtla