SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatyaspor 12. Haftada 3 Sıra Yükseldi

0
Güncellendi - 2018-11-11 23:47:04
E.Yeni Malatyaspor 12. Haftada 3 Sıra Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 3 haftada 9 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, milli araya dördüncü sırada girdi. 7. sırada girdiği 12.hafta sonunda 3 sıra birden yükselen sarı kırmızılılar, bu sezon oynadığı ve 4 büyük diye tabir edilen takımlardan sadece Beşiktaş’a deplasmanda kaybetti.

Süper Lig’de 12.hafta geride kaldı. 12.haftanın açılış maçında Karadeniz ekibi Trabzonspor’u sahasında 5-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı 21 puanla dördüncü sırada tamamladı.

3 HAFTADA 3 GALİBİYET

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı galibiyetle tırmanışını sürdürdü. Sarı kırmızılılar, 11.haftada 7.sırada yer alırken, 12.hafta sonunda 4.sırada yer aldı ve milli araya moralli girdi.

Ligin 10.haftasında sahasında Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 1-0’la geçti ve ikide iki yaptı. Ligin 12.haftasını açılış maçında sahasında Trabzonspor’u konuk eden sarı kırmızılılar, Danijel Aleksic ve Guilherme’nin yıldızlaştığı karşılaşmayı 5-0 kazanarak, 3’te 3 yaptı ve puanını 21’e çıkarttı.

FENERBAHÇE, GALATARASAY VE TRABZONSPOR’U YENDİLER

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ligde üst üste aldığı galibiyetle sonrası adım adım zirveye yürüyor.

Ligde 12 haftalık bölümde 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, dört büyükler diye tabir edilen takımlara karşı oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

Dört büyüklere karşı oynadığı karşılaşmalarda evinde Fenerbahçe’yi 1-0, Galatasaray’ı 2-0, Trabzonspor’u ise 5-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda ise Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar, şuanda zirvede yer alan Medipol Başakşehir ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

ZİRVE BAŞAKŞEHİR’İN EVKUR YENİ MALATYASPOR 6 PUAN GERİDE

Süper Lig’de 12 hafta sonunda 27 puan toplayan İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir, zirvedeki yerini korudu. İstanbul ekibi, 12.haftada deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup etti.

Galatasaray ise deplasmanda Kayserispor’u 3-0’la geçerek, puanını 23’e çıkarttı ve zirve takibini sürdürdü.

Bir başka İstanbul ekibi Kasımpaşa ise deplasmanda Bursaspor’u 2-1’le geçerek, haftayı 22 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Süper Ligin çıkışta olan takımı Evkur Yeni Malatyaspor ise Antalyaspor ve Beşiktaş’ın 3’er puan kaybettiği haftada, sahasında Trabzonspor’u 5-0’lık skorla mağlup ederek, 21 puanla dördüncü sırada yerleşti.

Ligde 12 hafta sonunda Antalyaspor 20 puanla beşinci, MKE Ankaragücü 19 puanla altıncı sırada yer alıyor. 18 puanlı takımlardan Beşiktaş 7, Göztepe ise 8.sırada yer alırken, 9.sıradaki Atiker Konyaspor’un 17, 10.sıradaki Trabzonspor’un ise 16, 11.sıradaki Demir Grup Sivasspor’un ise 14 puanı bulunuyor.

Haftayı puansuz kapatan Bursaspor 13 puanla 13.sırada yer alırken, haftalar sonra galibiyeti hatırlatan Fenerbahçe ise 13 puanla 13.sırada bulunuyor. Ligde 12 hafta sonunda 12’şer puan toplayan 3 takımdan Akhisarspor 14, Kayserispor 15, Aytemiz Alanyaspor ise 16.sırada yer alıyor.

Ligde 11 puanlı Büyükşehir Belediye Erzurumspor 17’inci, 8 puanlı Çaykur Rizespor ise son sırada bulunuyor.

Spor Toto Süper Ligin 12.haftasında alınan sonuçlar şöyle:

EVKUR YENİ MALATYASPOR- TRABZONSPOR A.Ş.: 5-0

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR- GÖZTEPE A.Ş.: 2-1

ATİKER KONYASPOR- MKE ANKARAGÜCÜ: 2-0

ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK: 1-2

KAYSERİSPOR- GALATASARAY A.Ş.: 0-3

BURSASPOR- KASIMPAŞA A.Ş.: 1-2

FENERBAHÇE A.Ş.- AYTEMİZ ALANYASPOR: 2-0

ANTALYASPOR A.Ş.- AKHİSARSPOR: 1-2

BEŞİKTAŞ A.Ş.- DEMİR GRUP SİVASSPOR: 1-2

Süper Lig’de 12 hafta sonunda puan durumu şöyle oluştu:

13. HAFTANIN PROGRAMI

23 Kasım Cuma:

20.30 Galatasaray-Atiker Konyaspor (Türk Telekom)

24 Kasım Cumartesi:

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Antalyaspor (Erzurum Kazım Karabekir)

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor (Bahçeşehir Okulları)

19.00 MKE Ankaragücü-Beşiktaş (Osmanlı)

25 Kasım Pazar:

13.30 Demir Grup Sivasspor-Çaykur Rizespor (Yeni 4 Eylül)

13.30 Kasımpaşa-Evkur Yeni Malatyaspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)

16.00 Akhisarspor-Bursaspor (Spor Toto Akhisar)

19.00 Trabzonspor-Fenerbahçe (Medical Park)

26 Kasım Pazartesi:

20.00 Göztepe-Medipol Başakşehir (Bornova)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: E.Yeni Malatyaspor- Trabzonspor maçı seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Başakşehir bu sene şampiyon olur.Malatya bu oyunla ligi 3. veya 4.sırada bitirir Avrupa kupalarına gider.Rize ve Erzurumun hiç şansı yok.Sanıyorum 3.düşen takım Akhisar olur gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    kazanan çıkar kaybeden düşer, herşey olabilir ama çalışmaya devam rehavet olmadan her maç kendi havasında oynanarak değerlendirilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    İçeride oynanan konya, sivas maçları ile dışarıdaki başakşehir maçında daha çok puanlar alabilirdik. O maçlarda kaybedilen puanlara üzüldük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (5 yıl önce)
    Takımımız iyi oynuyor. Yanlız hiç birşey bitmiş değil.
    0
    0
    Yanıtla