SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatyaspor'da 4 Futbolcuya Transfer Teklifi

0
Güncellendi - 2018-05-30 14:33:50
E.Yeni Malatyaspor'da 4 Futbolcuya Transfer Teklifi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un 4 futbolcusuna talip çıktığı belirtildi.  Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in bir açıklamasında, “4 futbolcumuza teklif var. Bunların ikisine dolaylı, ikisine ise resmi yollardan transfer teklifi aldık” demesinin ardından gözlerin çevrildiği sarı-kırmızılı takımda bu futbolcuların kimler olduğu merak konusu olmuştu.

Edinilen bilgiye göre başkanın isimlerini açıklamadığı futbolcular Godson Azubuike, Khalid Boutaib, Ertaç Özbir ve Sadık Çiftpınar. Evkur Yeni Malatyaspor’un yabancı oyuncuları Godson Azubuike ve Khalid Boutaib’e İngiltere Premier Ligi’nden, Ertaç Özbir ve Sadık Çiftpınar’a ise Süper Lig’den transfer teklifleri geldiği öğrenildi.

Sadık Çiftpınar ve Ertaç Özbir’e menajerler aracılığıyla teklif gelirken, Godson Azubuike ve Khalid Boutaib’e ise resmi kanallardan transfer teklifi geldiği öğrenildi. Şu an ülkesi Fas’ın Dünya Kupası maçlarına hazırlandığı kampın kadrosunda bulunan Khalid ve ülkesi Nijerya’da tatilini geçiren Azubuike’ye gelen tekliflerin resmi kanallardan olması ve teklif edilen ücretlerin iyi olmasının sarı-kırmızılı yönetimi bu transferlere sıcak baktırdığı öğrenildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • kemal gündüz (5 yıl önce)
    futbolcular gideceğine başkan gitse çok daha hayırlı olur,
    0
    0
    Yanıtla
  • SULĞHETTİN (5 yıl önce)
    3-5 fazla verip daha iyi bir gölcü iyi bir orta saha aldın mı kendi paralarını hayli hayli çıkarır küçük bütçe ile süper ligde kalmak istiyolar oda zor olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (5 yıl önce)
    Yönetimini bilmem ama ADİL başkan dürüst,kişilikli Malatyasporun menfatini düşünen, çalışkan özellikle para yemeyen bir başkan.Bugüne kadar futbolcuların parasının verilmediği ve kulübün borcunun olduğunu duymadım. Allah razı olsun. BAŞKANIMIZ KALSIN diğer işler kolay Allah ın izniyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    SADIK VE ERTAÇ GİTMELİ SENEYE BİR YARARLARI OLMAZ BUNLARIN AZUBUİKE İSE BAL YAPMAZ ARI BOUTAİB İYİ GÖLCÜ KALIRSA ÇOK İYİ OLUR. ANCAK BU YÖNETİMLE OLMAZ BİR AN ÖNCE KONGRE YAPIP BIRAKMASI LAZIM TAKIM HİÇBİR ZAMAN ORTADA KALMAZ MERAK ETMEYİN YETER Kİ BIRAKIYORUM DESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Eren (5 yıl önce)
    Başkan bize yeter başkan kalsında o daha çok topçu bulur, çok hoca bulur bize
    0
    0
    Yanıtla
  • mhmt dmrhn (5 yıl önce)
    Ertaç muhtemelen fb ye gider. Boutaib in gitmesi çokta zarar vermez. Ama Sadık ve Azubuike kalmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Hoca gitti gidecek ohhh birde bu futbolcular eee peki sayın başkan acaba kimleri alacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Öyle deme adil gevrek le ali ravcı yine 2.lig den oyuncu almaya çıkmışlar şimdiye kadar aldıkları berk den Mustafa dan çok verim aldılar ya adil le ali çıkıp kendi leri oynar artık
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (5 yıl önce)Sözcü isimli kullanıcı yorumuna
    (sözcü)sen ve birçok kişi başkanı kötülemek için ne gerekiyorsa yapıyorsunuz siz malatyalı olamazsınız adam 2ligden 1 lige 1ligden süper lige taşıdı ilk sene süperligde kalmak hedefimiz dedi onu da başardı başarısız değil muhtemelen takım bir yerlere geldi sizler nemalanmak istiyorsunuz o yüzden sürekli yönetime çamur atıyorsunuz rahat bırakın yönetimi bıktık sizin gibi insanlardan mikserlerden
    0
    0
    Yanıtla
  • Siden gitsin..Sanki ilk kez takımdan gidenler olmuş gibi..Tabi ki değeri verilirse satacaksın..Elinde tutupta başarı mı bekleyeceksiniz.O zaman bugune kadar gidenlerin de peşinde ağlasaydınız böyle..Elbette gelen olacak..TAKIMA VE YÖNETİME GÜVENİN BİR KERE DE BE ARKADAŞ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yaşar (5 yıl önce)
    Satısınlar ikisininkinden 5 milyon dolar girmeli İngiliz piyasası yüksek yerine adam bulmak kolay akılcı olsunlar yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    parayı duydular ya gözleri faltaşı gibi açılmıştır. bu sene küme düşeriz kesin böyle yönetimle elinde teknik direktör tutamayan bi yönetimle şans eseri geldik bu kadar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezon başından beri bir türlü düşüremedin takımı, takim düşecek dedikçe başarı katsayısını yükseltiyor takım,aynen devam et.......
    0
    0
    Yanıtla