SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'ta Hedef 3'te 3 Yapmak

0
Güncellendi - 2019-05-08 22:49:21
E.Yeni Malatya'ta Hedef 3'te 3 Yapmak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 32.haftasında Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, ligi ilk 5 içerisinde tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından Ali Ravcı idaresinde Kasımpaşa ve Akhisarspor ile oynadığı karşılaşmaları kazanan ve 44 puanla ligin beşinci sırasında yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, 32.haftada sahasında küme düşme potasında yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek.

Ligde 29.haftaya kadar 38 puan toplayan ve ikinci ayrıda kötü bir gidişat içerisinde yer alan sarı kırmızılılar, Ali Ravcı'nın takımın başına geçmesinin ardından 2'de 2 yaparak, 6 puan topladı ve puanını 44'e yükselterek, 31.hafta sonunda beşinci sırada yer aldı. Sarı kırmızılılar, ligde kalan 3 karşılaşmada da istediği sonuçları alarak, ligi ilk 5 arasında noktalayıp, Avrupa Ligi'ne katılmanın hesaplarını yapıyor.

3 KRİTİK MAÇ YAPACAKLAR

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ligde kalan 3 maçı istediği sonuçlarla tamamlayarak, ligdeki ilk 5 hedefine ulaşmak istiyor.

Ligde kalan 3 maçına final gözüyle bakan sarı kırmızılılar, 32.haftada 12 Mayıs Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda 32 puanla 16.sırada yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. Malatya ekibi, küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, beşinci sıradaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Erzurumspor karşılaşması sonrası 33.haftada 18 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, 34.haftada sahasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmayla sezonu noktalayacak.

SAHASINDA ALDIĞI SONUÇLARLA DİKKAT ÇEKİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon sahasında aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. İç sahada bu sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u mağlup etmeyi başaran sarı kırmızılılar, sahasında 28 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, bu sezon topladığı 44 puanın 28'ini sahasında topladı. Evkur Yeni Malatyaspor, şuana kadar sahasında oynadığı 15 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3'te mağlubiyet alırken, rakip ağları 27 kez havalandırdı ve kalesinde 16 gol gördü.

Evkur Yeni Malatyaspor bu sezon sahasında Fenerbahçe'yi 1-0, Galatasaray'ı 2-0 ve Trabzonspor'u 5-0 mağlup etmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    İlk 5 için Erzurum ve Bursa'yı kesinkes yenmeliyiz.Antalya ile en kötü ihtimalle bir beraberlik bizi rahatlıkla ilk 5'e sokar ve Avrupa yolu açılır.ilk 5 için Alanya,Antalya,Konya ve Rize'de çok iddialı bu bakımdan maçlar çok geçecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    önümüzdeki sezon ali ravcı muhabbetini bırakın ya allah aşkına. eğer önümüzdeki sezon hoca olarak ali ravcıyla devam ederse ali ravcının rütbesi olan sportif drektörlükte gider. malatya zor şehirdir erol bulutla sekiz maç galibiyet görmedik. milletin gıkı çıkmadı. ali ravcı üç maç üstüste mağlubiyet alsın. yönetimi de ali ravcıyıda topun ağzına korlar.. malatya zor şehirdir. yönetimin yapacağı önümüzdeki sezon. rıza çalımbay... antalyada bülent korkmaz ayrılacaksa bülent korkmaz.. olabilir. lütfen arkadaşlar süper ligdeyiz. deneyimi hoca işi yoksa kümeye gideriz
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (4 yıl önce)
    Önümüzdeki sezon Ali Ravcı ya bir şans verilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (4 yıl önce)
    Bu hafta Allah'ın izniyle kazanırsak 47 puan yapıyoruz ve diğer rakipler zor maçlar oynayacak. Alanya Beşiktaş la, Rize Galatasarayla, konya trabzonla oynuyor yani kazanırsak Avrupayı garantilemiş gibi oluyoruz. Avrupa'ya gitmek demek önümüzdeki sene çok iyi bir kadro kurulma zorunluluğu demek inşallah yani.
    0
    0
    Yanıtla