SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'yı Hareketli Günler Bekliyor

0
Güncellendi - 2018-05-25 05:16:32
E.Yeni Malatya'yı Hareketli Günler Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 10.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'u hareketli günler bekliyor.

  İlk Süper Lig deneyiminde 43 puan toplayarak, sezonu 10.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da gelecek sezon çalışmaları için düğmeye basıldı. Yönetim, ilk olarak teknik direktör Erol Bulut ile bir araya gelirken, transfer süreci de masaya yatırıldı. Bir yandan gelecek sezon hazırlıkları için çalışmaları başlatan yönetim, diğer yandan da Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nı yapmaya hazırlanıyor.

  Kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunan teknik direktör Erol Bulut ile bir araya gelen kulüp başkanı Adil Gevrek, genç teknik adamın projelerini dinleyerek, görüş alış verişinde bulundu. Bulut'un geleceği, tesisle ilgili yapılması gerekenler ve projelerin konuşulduğu toplantının olumlu geçmesinin ardından gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Şuana kadar transferle ilgili netleşen bir durum olmazken, transferle ilgili bir komite oluşturuldu.

  Sarı kırmızılı kulübün kiralık olarak kadrosunda bulunan defans oyucusu Doria, orta saha Aytaç Kara ve forvet oyuncusu Gilberto ile yollar ayrılıyor. Futbol hayatına ülkesi Brezilya'da devam etmek isteyen ve Vasco Da Gama ile temas halinde olan Gilberto, bonservisi Trabzonspor'da olan Aytaç Kara ve Fransız kulübü Marsilya'nın oyuncusu olan Doria ile sözleşme imzalanmayacağı öğrenildi.

MALİ GENEL KURUL YAPILACAK

  Yeni sezonla ilgili planlama yapan ve teknik direktör Erol Bulut ile bir araya gelen yönetim, diğer taraftan da Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu'nu yapmaya hazırlanıyor.

  Kulübün Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu'nu 27 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapacağı kaydedildi. Çoğunluk sağlanamaması halinde Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı'nın 17 Haziran saat 10.00'da  Battalgazi Yeni Belediye Binası Kongre Salonunda yapılması planlanıyor.

  Mali açıdan ibra edilmek isteyen yönetim, Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı'nın ardından gelecek sezon ile ilgili çalışmalara yoğunlaşacak.

TRANSFERİN GÖZDELERİ

  Evkur Yeni Malatyaspor'da başarılı bir sezon geçiren defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike ile kaleci Ertaç Özbir ise transferin gözde isimleri olarak dikkat çekiyor.

  Süper Ligin devlerinden Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başladı. Sarı lacivertliler ilk olarak kalesini kuvvetlendirmek için gündemine aldığı isimlerle ilgili bir çalışma başlattı. Fenerbahçe'nin, Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ertaç Özbir'i uzun süredir takip ettiği ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Transferle ilgili henüz netleşen bir durum olmazken, başarılı eldiven, "Fenerbahçe'yle ilgili şu sıralar yoğun bir gündem oluştu. Bir görüşme var. Bunu yalanlayamam. Bir görüşme olduğu aşikar. Ama kesinleşmiş bir durum yok. İki kulüp ve benim açımdan hayırlısı neyse o olsun" açıklamasını yaptı.

  Teknik direktör Feyyaz Uçar'ın TFF 2.Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'a kazandırdığı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'da transferin gözdeleri arasında yer alıyor. Genç savunmacının adı kulübe geldiğinden buyana bir çok kulüple anılıyor. Çiftpınar'ın özellikle Süper Ligin büyük kulüplerinin radarında olduğu ifade ediliyor.

  Daha önce Galatasaray'dan teklif aldığı ileri sürülen Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike'nin ise Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia ediliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ferid (5 yıl önce)
    Bu tranferleri yapan ravcı ve transfer komitesini tebrik edeip elimizde kalan bu vasatlari superligde kiralik olarak kimseye veremiyecegine gore ptt 1. Liginde takimlara kiralik vererek kurtulabiliriz belki!
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (5 yıl önce)
    Sadık ve Artur Mina ile Azubuike takımın bel direği.Aytaç gitse bile önemli değil.Ama Farnolle mutlaka takıma faydalı olur.Tecrübeli bir oyuncu.Kalmasında büyük fayda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    osmanlıspordan kaleci Karcemarskas alınabilir küme düştü ve kaleci güzel kaleci gs eski topçusu emre çolak ispanyadaki takımı küme düştü alınabilir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)
    Ertaç satılsın ama sadık ve azubuike satılmasın takımın şah damarları bel kemiği onlarvyerleri doldurulamaz bu sezon 59 trilyonda yok futbolcu parasını kim nasıl bulacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Malatyaspor bu yılın hem ekonomik hem bu şartlarda en sorunsuz ve başarı takımıdır emeği geçen herkese teşekkür bu yıl Erol bulut ile mantıklı ve ekonomik transfer yaparsak süperligde kalıcı oluruz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Mali genel kurulda bu buyuksehir e 30 milyon tl aktarıldımı aktarilmadimi gecen yıl nerelere ne paralar harcandı kulübün gelir gider dengesi en ince ayrıntılarıyla paylaşılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyükşehirden buraya ne kadar aktarıldı?Büyükşehir desteği olmadan malatyaspor süper lig gorebilirmiydi?
    0
    0
    Yanıtla