SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EBBL İçin Geri Sayım Başladı

0
Güncellendi - 2019-02-14 04:25:37
EBBL İçin Geri Sayım Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Basketbol Federasyonunun yıllık faaliyet programı dahilinde 2018-2019 Sezonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Mart- Haziran 2019 tarih aralığında düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl yeni formatıyla ilk kez düzenlenen ve önceki yıllara kıyasla daha fazla sayıda takım ve buna bağlı olarak ülke genelindeki maç sayısının da artmış olmasıyla EBBL formatı büyük beğeni ve takdir kazanmıştı.

Büyük Erkekler kategorisinde her ilin birincisi olacak takım ile beraber İstanbul, Ankara illerinin lig birincileri, ikincileri ve üçüncüleri ile İzmir, Bursa ve Antalya illerinin lig birincileri ve ikincileri katılım sürecindeki şartları yerine getirdikleri takdirde, EBBL grup müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Türkiye genelinde Büyük Erkekler Ligi düzenleyen ve tamamlayan illerin sıralamalarını bildireceği son tarih 15 Şubat 2019 olarak belirlendi. İl sıralamalarının TBF Altyapı Faaliyetleri Birimine bildirilmesinin bitişini takiben TBF Erkek Ligleri Direktörlüğü EBBL’ye katılım hakkı kazanan takımlar için katılım sürecini başlatacak. EBBL katılım süreci 18 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olup 1 Mart 2019 tarihinde mesai bitiminde sonlanacak. EBBL’ye katılım sağlayacak takım sayısı netleştikten sonra EBBL Grup ve Final Müsabakaları statüsü ve takvimi ilan edilecek.

2018-2019 Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi müsabakaları sonunda ilk üç (3) sırayı alan takımlar bir sonraki sezonda yükümlülüklerini yerine getirdiği takdirde Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele etmeye hak kazanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız