SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ebe Fırat Nehri'nde İntihar Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:22:21
Ebe Fırat Nehri'nde İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa'da erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra köprüden Fırat Nehri'ne atlayarak intihar eden ebenin cesedine bugün de ulaşılamadı. 

Erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra Fırat Köprüsü'nden atlayarak intihar eden Kahta Devlet Hastanesi yeni doğan bölümünde çalışan ebe Özgül Taş’ın (27) cesedi hala bulunamadı. Dün akşam minibüse binerek Adıyaman ile Şanlıurfa arasındaki Fırat Köprüsü'ne giden Özgül Taş, çantasını yere bıraktıktan sonra Fırat Nehri'ne atlayarak intihar etti. Genç kızın suya atladığını gören vatandaşların çabası da yetersiz kalırken, Özgül Taş suda gözlerden kayboldu. Olay yerine giden ekipler, genç kızı arama çalışması başlattı. Gece geç saatlere kadar yapılan aramalardan sonuç alınmayınca arama çalışmaları ikinci gün de devam etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarda dalgıçlar botlarla nehirde genç kızı aradı. Suyun altında uzun süre arama yapan ekipler, havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarına ara verdi. Arama çalışmalarının yarın da devam edeceği öğrenilirken, genç kızın yakınlarının Fırat Nehri'nin kenarındaki bekleyişi devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız