SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ebru Yarışması Sonuçlandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Ebru Yarışması sonuçlandı. 30 eserin katıldığı yarışmada dereceye giren ebru sanatçılarına Salı günü ödülleri verilecek.

Malatya Belediyesi'nden konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi Sanat Merkezi tarafından “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle düzenlenen Ebru Yarışması sonuçlandı.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, düzenlenen yarışmaya 30 eserin katıldığı belirtilirken, dereceye giren eserlere toplam 5 bin 250 lira ödül verildiği kaydedildi.

Jüri Üyeleri, Hikmet BARUTÇUGİL (Ebru Sanatçısı / Ebristan Ebru Evi / İSTANBUL), Ünal ERDİNÇ (Ebru Sanatçısı /Isparta S. D. Üniversitesi Öğretim Üyesi/ ISPARTA), Yüksel GÖĞEBAKAN (İnönü Üniversitesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi), Eda Demir TOSUNOĞLU (İnönü Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Uzmanı) ve Selma ÖLEŞ (Ebru Sanatçısı / MALATYA) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren eser sahipleri şöyle:

Dereceye giren Eser sahipleri;
1- İbrahim Karaköse (fotoğraftaki eser)
2- Asiye Türkyılmaz
3- Mustafa Küçüktepe
Mansiyon – Belgin Yıldız

Dereceye giren ebru sanatçılarının ödülleri ise 19 Nisan Salı Günü saat 13.00’de Eski Belediye meydanında düzenlenecek olan “Güllerin Efendisi” konulu Ebru Sergisi Açılış Töreni sırasında verilecek.

Dereceye giren sanatçılardan;
Birinciye : 2.000 TL
İkinciye : 1.500 TL
Üçüncüye : 1.000 TL
Mansiyon : 750 TL ödül verilecek."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız