SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ecel Doğum Gününde Yakaladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:55:14
Ecel Doğum Gününde Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

MAKSAN yakınlarında trambüs direğine çarpan BMW marka otomobilin 24 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti, 2’si ağır 3 genç ise yaralandı. Ölen gencin, doğum günü olan 26 Temmuz'un sona ermesine 10 dakika kala yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaza, Malatya-Elazığ karayolu 8. kilometrede MAKSAN Fabrikası ile Villa Kent konutları arasındaki bölgede saat 23.50 sularında meydana geldi.  Eyüp Bulut (24) yönetimindeki 44 PT 320 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, yolun sağındaki trambüs direğine çarptı. Trambüs direğini yaklaşık 40 metre sürükleyen ve motoru da yerinden kopan otomobil, motordan 30 metre ileriye savruldu. 

Polis ekiplerinin yaklaşık 50 metre fren izi tespiti yaptığı kazada, araçtan fırlayan sürücü Eyüp Bulut kaza yerinde yaşamını yitirdi. Kazada; araçta bulunan Furkan Çamurlu, Fethi Çamurlu ve Mehmet Terece ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza sonrasında olayı duyarak gelen Eyüp Bulut’un yakınları ve arkadaşları sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldular.

Feci kazada hayatını kaybeden Eyüp Bulut’un Fuzuli Caddesi'ndeki işyerinde berberlik yaptığı bildirildi.

Doğum gününün bitimine 10 dakika kala yaşamını yitiren gencin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kazada demir yığınına dönen otomobil ise Trafik polislerinin çalışmalarının ardından otoparka çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız