SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ecevit Anıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:29:04
Ecevit Anıldı
A- A+ PAYLAŞ

Eski Başbakanlardan ve DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit, 6. ölüm yıl dönümünde Devlet Mezarlığı'nda kabri başında anıldı.

Aralarında eski Genel Başkan Zeki Sezer ve bakanlardan Hikmet Sami Türk'ün de bulunduğu partililer, mezara karanfil bıraktı. Törende saygı duruşunda bulunuldu, Kuran-ı Kerim okundu. 

DSP Genel Başkanı Masum Türker, ''Bugün Bülent Ecevit hem nezaketiyle ve erdemli duruşuyla ihtiyaç duyduğumuz, her siyasinin hatırlaması, örnek alması gereken bir devlet adamıydı, bir vatanseverdi. Bizler onun yolunda gidiyoruz. DSP'nin varlığından şikayet edenler, varlığından rahatsız olanlar bu konuda ne lazımsa yapıyorlar'' dedi. 

Türker, Ecevit'e de seslenerek, ''Sayın Başbakanımız, sana geldiğimiz bugünde, 'DSP yoktur' diyen Başbakanı şikayet ediyoruz. Bu Başbakan ki, senden sonra geldi senin koltuğuna oturuyor ama var olan bir partiyle ilgili dün yaptığı konuşmada 'Yok ki' deyip duruyor'' diye konuştu.

AĞBABA'NIN MESAJI..

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Eski Başbakanlardan  ve CHP Eski Genel Başkanlarından Bülent Ecevit’in 6. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ağbaba, yayımladığı mesajında “Partimizin 3. Genel Başkanı,  Eski Başbakanlarımızdan Sayın Bülent Ecevit’i ölümünün 6. Yılında saygıyı anıyorum. Ecevit, Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli siyaset adamlarından biridir. CHP-MSP koalisyonu Başbakanlığı döneminde gerçekleştirilen   Kıbrıs Barış Harekatı ile  halkın gönlünde unutulmaz yer edinen Bülent Ecevit  devrimci- demokrat kimliğinden hiçbir zaman ödün vermemiştir. Emekten, demokrasiden, özgürlüklerden yana gösterdiği mücadele ile bir halk adamı kimliği kazanan, yediden yetmişe herkes tarafından “Karaoğlan” olarak anılan Bülent Ecevit onurlu siyaset anlayışını ölene kadar sürdürmüştür. Bülent Ecevit’i, kaybedişimizin 6.yıldönümünde, saygı, ve minnetle anıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız