SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Economist Erdoğan'ı Boksöre Benzetti...

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:57:38
Economist Erdoğan'ı Boksöre Benzetti...
A- A+ PAYLAŞ
Dünyanın en çok okunan dergilerinden biri olan The Economist Başbakan Erdoğan'ı boksöre benzetti .
Son dönemlerde dünya basınında sürekli kendisine yer bulan Recep Tayyip Erdoğan The Economist dergisinde yine Türkiye analizinin yapıldığı bir haberin içerisinde yer aldı. Başbakan için kullanılan benzetme ise oldukça ilgi çekiciydi.
 
Dünyanın önde gelen haftalık dergilerinden The Economist'te yer alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan karikatürü oldukça dikkat çekici. 
 
ERDOĞAN GARDINI ALMIŞ
 
The Economist MİT-Yargı, Cemaat-hükümet geriliminin analiz edildiği dergi haberinde kullanılan karikatürde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ringde köşeye sıkışmış ve sağdan soldan üzerine gelen kendisinden büyük iki kişiye karşı gardını almış olarak çizilmiş.
 
İLK RAUND ERDOĞAN'IN
 
Claudio Munez imzalı karikatürde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise kullanılan renkler. Başbakan Erdoğan'ın boks eldivenleri ve şortu Ak Parti'nin rengiyle çizilmiş. Karikatürle birlikte yapılan analizde Fethullah Gülen ve Başbakan Erdoğan arasındaki MİT kavgasının ilk raundunu Erdoğan'ın kazandığı ifade edilirken, Erdoğan'ın sağlığındaki kötü gidiş dönemleriyle cemaat cephesindeki karşı atakların zamanlamasına işaret edildi.
 
ESAS BÜYÜK MAÇ EKONOMİDE
 
Dergide, iç ve dış gelişmeler karşısında savunma pozisyonunu alan Erdoğan'ın en büyük savunmayı ekonomi konusunda vereceği analiz edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız