SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczacı Odası'nın Yeni Binası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacılar Odası'nın 6 katlı yeni hizmet binası hizmete girdi.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, oda olarak yeni binaya taşındıklarını belirtti. Köse, “Saray Mahallesi Beşkonaklar Caddesi’nde mülkiyeti odamıza ait olan 6 katlı binamızın inşaatına 14 Mayıs 2007 tarihinde başlanmıştı. İnşaat 11 ay gibi kısa bir sürede bitirilerek hizmet vermeye başladı. İnşaat çalışmaları için 1 milyon YTL giderimiz oldu. Yeni hizmet binamızdan hem eczacıların hem de vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alacağı inancını taşımaktayım. Bütün hizmet birimleri için çalışma odaları bulunmaktadır" dedi.

Sokakta çalışan çocukların eczacı çırağı olması için başlatılan projenin Avrupa Birliği'ne sunulduğunu kaydeden Köse, "Binamızın bir bölümünü sokakta çalışan çocukların eczacı çırağı yetiştirilmesi için düzenlenecek olan eğitim çalışmalarında kullanılacak. Çocuklarımız için bilgisayar sınıfı hazırlayacağız" diye konuştu.

Köse, eczanelerin alacaklarından dolayı halen sıkıntıların devam ettiğini ifade ederek, "Yeşil karttan alacağımız toplam para 4.2 milyon YTL civarındaydı. Bunun için 1.3 milyon YTL para geldi. Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı birimlerden de bir miktar para geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan alacağımızın bir bölümü de hesaplara yattı" şeklinde konuştu.

Köse, kendilerine yardımcı olan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'na da teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız