SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczacılar Yürüdü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eczacılar toplu yürüyüş yaparak, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun kapısına anahtarlarını attılar.

Malatya Eczacılar Odası'nın organizasyonu ile 4 Aralık'ta yapılacak olan Eczane Kapatma Eylemi öncesinde eczanelerle ilgili son uygulamalara tepki için şehir merkezinde yürüyüş yapan eczacılar, Sosyal Güvenlik Kurumu Malatya İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi önüne gelerek anahtarlarını bıraktılar.

Beşkonaklar Caddesi'ndeki Eczacılar Odası binasının önünde yürüyüşe geçen eczacılar, Kışla Caddesi ve Fuzuli Caddesi üzerinde toplu yürüyüş yapan eczacıların eyleminde açıklama yapan Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, "4 Aralık günü sağlıkta tasarruf adına ilk elden 3 bin, bir yıl içerisinde 7 bin eczanenin kapanmasına karşıyız. İlaç fiyat düşüşüne karşı değiliz. Ama düşüşün bedelini hastalarımız ve eczanelerimizin ödemesine karşıyız" dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından eczacılar, anahtarlarını Sosyal Güvenlik Kurumu Malatya İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi kapısına attılar.

Eczacıların gitmesinin ardından güvenlik görevlileri, anahtarları topladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız