SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczacılardan İlaç Yardımı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacılar Odası'ndan sağlık polikliniğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere Malatya Belediyesi'ne toplam değeri 60 bin YTL tutarında olan ilaç yardımı yapıldı.

Malatya Eczacılar Odası, Eczacılar Haftası kutlamaları kapsamında Malatya Belediyesi'ne ilaç yardımında bulundu. Malatya Belediyesi Sağlık Polikliniğinde düzenlenen törende Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, Belediye Başkan Vekili Tevfik Arpacı'ya toplam değeri 61 bin 570 YTL olan 591 kalem ilacı teslim etti.

Köse, ilacın eczacılar ve ecza depolarında elde edildiğini belirterek, toplumsal dayanışmaya katkı sunmak amacı ile böyle bir yardımda bulunduklarını ifade etti. Belediye Başkan Vekili Tevfik Arpacı ise Malatya Belediyesi Sağlık Polikliniği'nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen ilaçların yüzde 80'inin toplumdan gelen destekle sağlandığını belirterek, Eczacılar Odası'na duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız