SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczacılardan Sonra Dişçiler de..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sokakta çalışan çocukları topluma kazandırma projesi çerçevesinde Diş Hekimleri Odası 12 çocuğu bünyesine aldı.

Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı sokak çocuklarını topluma kazandırma çalışmalarına Malatya Diş Hekimleri Odası destek verdi. Diş Hekimleri Odası’nın, 12 sokak çocuğuna sahip çıkması sebebiyle Mado Kafe'de düzenlenen basın toplantısına Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Diş Hekimleri Odası Başkanı Agah Altunsuyu ve yönetim kurulu üyeleri ile Emniyet Müdür yardımcısı ve şube müdürleri ile sokakta çalışan 12 çocuk katıldı.

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, sivil toplum kuruluşları işbirliği ile başlattıkları sokakta çalışan çocukları topluma kazandırma projesi çerçevesinde Diş Hekimleri Odası'nın 12 çocuğu bünyelerine aldıklarını belirterek, "Sokakta çalışan çocukları risk altından kurtarmak lazım. Bu konuda başlattığımız çalışmaya önce Eczacılar Odası destek verdi. Şimdi de Diş Hekimleri Odası kampanyaya katıldı. Sırada başka sivil toplum kuruluşları da var. Böylece, kayıtlarımızda bulunan Malatya'daki 260 sokakta çalışan çocuğu topluma kazandıracağız"dedi.

Sokakta çalışan çocukların suç işleme riski altında bulunduklarına dikkat çeken Kahya, kampanyalarına destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Diş Hekimleri Odası Başkanı Agah Altunsuyu, sokakta çalışan çocuklara herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, "Bu konuda oda olarak biz de kampanyaya destek verdik. Yaptığımız bu çalışmayı Diş Hekimleri Odaları Merkez Birliği'ne de iletip, Türkiye genelinde bir çalışma yapılmasını önereceğiz"dedi.

Bu konuda Malatya'da bir meşale yakıldığını söyleyen Altunsuyu, "Bu çalışma Türkiye'de ses getirecek ve diğer illere örnek olunacaktır"şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra, sokakta çalışırken Diş Hekimleri Odası'nın bünyesine aldığı 12 çocuğa, giyecek ve kitap hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız