SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczacıların Ödül Günü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacılar Odası tarafından 14 Mayıs Eczacılık Bayramı kutlamaları kapsamında dolayısıyla öğretmenevinde bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Eczacılar Odası’nın eski başkanlarına plaket, İlaç ve Eczacılık konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi. Törende ayrıca 130 ilköğretim okuluna ecza dolabı ve ilk yardım malzemesi dağıtıldı.

ECZACILIK BAYRAMI KUTLAMALARI
14 Mayıs Eczacılık Bayramı öncesinde düzenlenen etkinliğe Vali Halil İbrahim Daşöz,Belediye Başkanı Cemal Akın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile okul yetkilileri, eczacılar ile dereceye giren öğrenciler ile yakınları katıldı.

Etkinlik sırasında yapılan konuşmanın ardından Eczacı Odası’na katkılarından dolayı Oda’nın eski başkanları Kemal Erkuş, Mütalaa Kadıoğlu, Mehmet Çekirdek, Kemal Yüksel, Ali Tirit, Bektaş Eren ile Mehmet Sözen’e plaket verildi.

Daha sonra İleç ve Eczacılık konulu ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de çeşitli ödülleri Eczacı Odası ile Tan Otomotiv tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencilerin isimleri şöyle :
*Resim
1.Burak Şisil- Atatürk İlköğretim Okulu
2.Şiyar Can-Kemal Özalper İlköğretim Okulu
3.Melek Gedikoğlu- Beydağı İlköğretim Okulu

*Şiir
1.Esra Kaya-Topsögüt İlköğretim Okulu
2.Elif Türk-Özel Bilim Koleji
3.Cumali Altundağ-Yaka İlköğretim Okulu

*Kompozisyon
1.Elif Avcı-Özel Bilim Koleji
2.Ahsen Öztürk- Battalgazi Özel İlköğretim Okulu
3.Sevdanur Özelçi -Özel Turgut Özal İlköğretim Okulu

130 OKULA ECZA DOLABI
Bu arada Eczacı Odası tarafından 130 İlköğretim Okulu’na Ecza Dolabı ile İlk Yardım Malzemesi yardımında bulunuldu. Tören sırasında 2 okul yetkililerine malzemeler teslim edilirken diğer okullara Eczacı Odası tarafından okullara gidilerek teslim edilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız