SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczacılık'ta Bilardo Turnuvası

0
Güncellendi - 2017-12-07 00:20:59
Eczacılık'ta Bilardo Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

 İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından bilardo turnuvası düzenlendi.

  Turnuvaya ilişkin açıklamalarda bulunan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çiğremiş, bilardonun öğrenciler açısından güzel bir spor dalı olduğunu söyledi.

  Dekan Çiğremiş, Eczacılık Fakültesi olarak ilk defa bilardo turnuvası gerçekleştirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizin ilgisi çok büyük oldu. Fikstürümüzü belirledik. Öğrencilerimizle birlikte açılış maçımızı yaptık. Umarım bundan sonraki dönemlerde de bu spor dalı üniversitemiz tarafından benimsenir. Öğrencilerimiz için iyi bir aktivite olduğunu düşünüyorum. Bilardo analitik düşünme yeteneğinin kazanılması açısından çok yönlü bir spor dalıdır. Bedenen de aktif olunan bir dal ve sosyal açıdan da iyi bir stres atma aracıdır. Öğrencilerimizin iyi vakit geçirmelerini diliyorum."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız