SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczacılık'ta Tanışma Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-09-30 17:15:59
Eczacılık'ta Tanışma Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 2016-2017 Akademik Yılı nedeniyle düzenlediği “Tanışma Toplantısı” ile öğrencileri ve yöneticileri bir araya getirdi.

Eczacılık Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Adli Tıp Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Celbiş, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çiğremiş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Çağatay Önal, akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 14 yıllık bir geçmişe sahip olan Eczacılık Fakültesinin başarılı çalışmalar yaptığını ancak bunun yeterli olmadığını belirterek önümüzdeki süreçte daha çok çalışarak fakültenin başarı seviyesini yukarılara taşımak zorunda olduklarını ifade etti. 2016-2017 Akademik Yılının huzurlu ve başarılı geçmesi temennisinde bulunan Prof. Dr. Kızılay, eczacılık mesleğinin önemine vurgu yaparak hem sahada hem de bilimsel arenada faaliyet gösterilen bu mesleğe sahip olabilmek için öğrencilerin çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çiğremiş ise yaptığı konuşmada, öğrenciler ile iletişim kanallarının her zaman açık, kolay ve doğrudan ulaşılabilir olması amacıyla tanışma toplantısı düzenlediklerini belirterek öğrencilerin fakülte yöneticileri, akademik ve idari personelle bir araya gelmelerini sağladıklarını ifade etti.

Yapılan konuşmalardan sonra pasta ve çay ikramının yapıldığı alana geçen Rektör Prof. Dr. Kızılay öğrencilerle sohbet etti.

Bülten

eczacılık2

eczacılık1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız