SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczanelerden Yardım Kampanyası

0
Güncellendi - 2016-03-24 10:39:11
Eczanelerden Yardım Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki eczanelerden Türk Kızılayı aracılığı ile yardımlar sürüyor. Sevil Eczanesi ile başlayan yardımlar Akademi ve Banazı Eczanesi ile devam etti.

Akademi Eczanesi sahibi Hazal Solmaz “ Malatya Kızılay Şubesi tarafından belirlenen ihtiyaçlara binaen bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gerek ilimizde bulunan ihtiyaç sahipleri gerekse ilimize gelen misafirlerimizin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermiş olmak bizleri mutlu ediyor. Bu konuda vesile olan Türk Kızılayına teşekkür ederiz." dedi.

Banazı Eczanesi sahibi İsmail İrfan Köse ise “ Türk Kızılayı ülkemizde ve dünyada ihtiyaç sahibi insanlara uzanan merhamet elidir. İlimizde bulanan ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak bizlere gerçekten huzur veriyor. Yapılan yardımların yerine ulaştığını bilmek bizleri mutlu etmektedir. Kızılay güvenin adresi olmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın'da konuşmasında; "Gerek ihtiyaç sahibi aileler gerekse ilimizde bulunan misafirler için yapılan bu anlamlı bağıştan dolayı eczacı dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Ferhat Sevil tarafından hayır için çakılan kıvılcım gün geçtikçe kocaman bir ateş olmaktadır. İyi yürekli hayır sever insanların desteği ile her geçen gün büyüyen yardım hareketi bizleri ve ihtiyaç sahibi aileleri mutlu etmeye devam ediyor. Mamalar, çocuk bezleri ve diğer kişisel temizlik maddeleri koliler halinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya devam edilmektedir. Tüm eczacılarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz." dedi.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • civ civ (8 yıl önce)
    aslında bütün eczanelerde başlaması gerekiyor o kadar ilaç israfı varki milli servet çöpe gidiyo denecek seviyede
    0
    0
    Yanıtla
  • civ civ (8 yıl önce)
    kardeşim vatan sever yürekli..
    0
    0
    Yanıtla