SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eczaneye Girmek İsteyen Şahıslar Yakalandı

0
Güncellendi - 2019-03-28 05:12:57
Eczaneye Girmek İsteyen Şahıslar Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Çöşnük Mahallesi'ndeki bir eczaneye, camını kırarak girmek isteyen şüphelilerden 2'si polis tarafından yakalandı, 1'i aranıyor.

Olay saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Çöşnük Mahallesi Atabey Sokak'ta bulunan ve kapalı olan bir eczanenin camını taşla kırarak içeri girmek isteyen şahıslar olduğu yolundaki ihbar üzerine, bildirilen yere giden polis ekipleri, eczanenin yakınında bölgeden uzaklaşmaya çalışan 2 kişiyi yakaladılar.

Görgü tanıkları, eczaneye camını kırarak girmeye çalışanların bu şahıslar olduğunu, ayrıca bir şahsın daha bulunduğunu polise ifade ederken, kamera kayıtlarından da bu durum teyit edildi.. 2 şahıs gözaltına alınırken, kimliği belirlenen 3'üncü şahsın yakalanmasına çalışılıyor.

Yakalanan şahısların madde bağımlısı oldukları ve  eczaneye de uyuşturucu ilaç çalmak üzere girmek istedikleri değerlendirilirken, aynı şahısların akşam saatlerinde de Emekliler Parkı'nda bir kavgaya karıştıkları bildirildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız