SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eda Kınacı Ultra 70K'da Birinci

0
Güncellendi - 2019-02-12 00:09:36
Eda Kınacı Ultra 70K'da Birinci
A- A+ PAYLAŞ

Malatya44runners adına yarışmalara katılan Eda Kınacı, Antalya Manavgat'ta düzenlenen Manavgat Ultra 70K'da birinci oldu.

Antalya Manavgat'ta 71,1 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen Manavgat ultra maratonuna katılan Eda Kınacı, 09.59.49'luk süreyle birinci oldu.

Genel klasmanda birinci olan Kınacı, büyük bir mutluluk yaşadı. 2016 Çekmeköy Çamur Maratonunda 30 kilometrede üçüncü,  2017 Sapanca Ultra Maratonu 30 kilometre birinci, 2018 5. Frig Vadileri Ultra Maratonu'nda 54 kilometrelik etapta birinci, 2018 İda Ultra Maraton'unda ise 62 kilometrelik parkurda genel klasmanda ikinci olan Kınacı, elde ettiği dereceleri daha da geliştirirken, başarılarının devamının geleceğini ifade etti.

Arapgir Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlayan ve İnönü Üniversitesi’nde doktoraya başlayan Kınacı, ultra maratonlarda elde ettiği derecelere alkış alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Eda Kınacı (5 yıl önce)
    Çok teşekkürler motivasyon sağlayan haber için.Belediyemizin de yardımlarıyla artık Malatyamızda da bir yarış düzenlensin istiyoruz bu konuda destek bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGAY KINACI (5 yıl önce)
    Gururluyuz,tebrik ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok teşekkürler en büyük destekcim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilmi YUMRUTEPE (5 yıl önce)
    Başarılarını canı gönülden kutlar bu azimle nice başarılar dilerim. Başarılarının devamı için madi ve manevi destek gerekiyor maddi ve manevi desteklerinizi esirgememek dileğiyle sonsuz saygı ve sevgiyle selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkürler Hocam desteğinize kesinlikle artık Malatyamızdada yarışlar düzenlensin ev sahibi olalım spor bilincimiz yayılsın.Yarışların organize edilmesinde başta belediyemiz olmak üzere sponsorluk için destek bekliyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Malatyalı olarak gurur duyduk. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eda Kınacı (5 yıl önce)Abdulkadir isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkürler sağolun
    0
    0
    Yanıtla