SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Edip Başer Kitabını İmzaladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:33:24
Edip Başer Kitabını İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

Emekli Orgeneral Edip Başer, Malatya Park AVM’de, “Kanatsız Uçmak” adlı kitabını imzaladı.

Başer, Malatya Park AVM’de, “Kanatsız Uçmak” adlı kitabını imzaladı. Malatya 2. Ordu Komutanlığı’nı 2000-2002 yılları arasında yapan emekli Emekli Orgeneral Edip Başer, gündemde konuşulan bedelli askerlikle ilgili olarak, “Parası olan bedelli olarak askerliğini yapacak. Parasını çıkıştıramayan tam yapacak. Bence bu eşitsizliktir. Bence ikilem oluşturmamak lazım. Ama sonuçta kararı verecek olan Genelkurmay Başkanlığıdır” ifadelerini kullandı.

Başer’in, “Kanatsız Uçmak” adlı kitabının kapağında, “Ana babasız çocukluktan Ordu Komutanlığı’na” ibaresi yer alırken, kitap severler imza programına ilgi gösterdiler.

Bu arada, Malatya Park AVM yönetim kurulu üyesi iş adamı Osman Yurdakul, Başer’i Malatya Park AVM’nin 5’inci yıl kutlamaları çerçevesinde kitaplarını imzalaması için davet ettiklerini belirtip, “Kitabında, gençlerimize başarının yönünü gösteren paşamızın kitabına, ücretsiz olarak imza programı düzenledik” dedi.

Malatya Park AVM kiracılarından Kamil Güley de, Malatya’da 2 yıl görev yapan ve köy gezileri ile halkın gönlünde taht kuran Edip Başer’i Malatya’da bir kez daha görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, “Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 5’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle dolu dolu etkinlikler düzenlenmesi, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu kapsamda Emekli Orgeneral Edip Başer paşamızın da kitaplarını imzalaması, kuruluş yıldönümüne ayrı bir renk kattı” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız