SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Edremit Malatyalılar'da Kongre

0
Güncellendi - 2018-01-14 17:40:15
Edremit Malatyalılar'da Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Balıkesir- Edremit Körfez Malatyalılar Derneği'nin 4.Olağan Genel Kurul üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Zeytinli Altınkum Mahallesi'ndeki bir kafede yapılan genel kurulda dernek başkanı Mustafa Önder bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında genel kurula bilgi sundu. Önder, Körfez'de bulunan hemşeri ve dostların katkısıyla bölge ayrımı yapmadan herkese dernek imkânları ölçüsünde yardım ettiklerini, kimsesiz bir aileye yuva yaptıklarını, aç açıkta olan vatandaşlara imkan ölçüsünde yardımcı olduklarını söyledi. Önder, bölgenin ve Malatya'nın tanıtımı yatırım ve iş istihdamını yaratmak adına işadamları bölgeye davet ettiklerini bayramlarda dayanışma içinde olduklarını ve hali hazırda 10 üniversite öğrencisine aylık burs verdirdiklerini belirterek, "Bugüne kadar çalışmalarımıza destek olan kamu ve mülki idare amirlerine, bölge iş adamlarına, hemşerilerimize, dostlarımıza ve tüm Körfez halkına yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum." dedi.

Mustafa Önder'in yeniden başkanlığa seçildiği genel kurulda yönetim ve denetim kurulları; Ali Suat Şekeroğlu, Müslüm Korkudur, Erman Bal,Turan Yıldırım, Atilla Balaban, Hakkı Fırat, Özkan Saka, Şerif Özgür, Emin Toramanoğlu, Hurşit Tanrıverdi, Mehmet Coşkun, Kıyasi Uğurcuklu, Metin Salman, Hüseyin Gökçe, Erdoğan Deniz ve Zeynel Dişbudak’tan oluştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa Önder (6 yıl önce)
    Genel Kurulumuz hemşerilerimizim büyük heyecan ve yoğun katkılımıyla gerçekleşti.Yaşadığımız Bölgemize ve Malatyamıza hemşerilerimize bir nebzede katkıda bulunabilirsek ne mutlu bizlere.Ayrıca Teşekkur ediyorum.Malatya habere. Mustafa Önder-Dernek başkanı
    0
    0
    Yanıtla