SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Edremit'te Malatyalılar Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:47
Edremit'te Malatyalılar Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Edremit Körfesi Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği gecede bölgede yaşayan Malatyalılar biraraya geldiler.

Başkanlığını Mustafa Önder'in yaptığı derneğin gecesine Serkan Lama, İlhan Altın ve Hatice ile Mahmut Tuncer şarkı ve türküleriyle renk kattılar. Geceye konuk olarak Biga Kaymakamı Fatih Genel, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Edremit Belediye Başkan Vekili İlhan Yazar, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Acar, AKP Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, AKP belediye başkan adayı Özcan Kostak, Saadet Partisi belediye başkan adayı Ahmet Tevfik Şenol  ile İstanbul ve Malatya'dan da konuklar katıldılar.

Gecede konuşan dernek başkanı Önder, “Bizler Edremit Körfezi Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Demeği olarak kuruluşumuz henüz 5.yılını doldurmaktadır.  Amacımız sadece Malatyalıların talep ve isteklerini gerçekleştirmek değil, memleketimizin ve yaşadığımız bölgenin yararına olan tüm iş ve işlemlerde hiçbir ayrım gözetmeden hizmet etmektir. Bu amaçla kurulan demeğimiz geçtiğimiz 5 yıl içerisinde sosyal ve ekonomik dayanışma olarak Fakir ve kimsesiz birçok vatandaşa hiçbir memleket ayırımı gözetmeden maddi ve nakti yardımlar, cenaze yardımları, taziye ziyaretleri ve yardımları, Yol yardımları gıda ve erzak yardımları burs yardımlarını yapmakla birlikte Hakkari Çukurca Bir ilköğretim okulu öğrenciler kıyafet-Ayakkabı-Kırtasiye yardımında bulunduk. Yakın zamanda Edremit'te Kimsesiz bir vatandaşımıza temelden çatıya bir ev yaparak sıcak yuvasına kavuşturmuş bulunmaktayız. Yine doğduğumuz bölge Malatya ve yaşadığımız bölge Edremit Körfezinin tanıtılması amacıyla sosyal ve kültürel tanışma ve dayanışma geceleri düzenledik.  Ayrıca yine bölgenin tanıtılması istihdamına katkı amaçlı İstanbul ve Malatya'daki işadamlarımıza bölgemize davet ederek bölge işadamlarıyla birlikte tanışma ve dayanışma yemeği düzenledik. Ayrıca yakın geçmişte Malatya Ticaret Odası başkanı ve üyeleri, işadamlarımız geçtiğimiz yılı Edremit Ticaret Odası ile tanıştırma fırsatı bulduk. İstanbul’daki MASTÖB (Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği) gecemize davet edip, körfezi tanıtma iş ve istihdam konusunda bilgi verdik. Körfezin tarihi doğası hakkında bilgi verip yatırım yapmaları konusunda brifing verdik."dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız