SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Edremit'te Malatyalılar Gecesi

0
Güncellendi - 2016-11-23 01:40:58
Edremit'te Malatyalılar Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Balıkesir Edremit Körfez Malatyalılar Derneği tarafından organize edilen dayanışma gecesinde Balıkesir’de yaşayan Malatyalılar bir araya geldi.

Altınoluk’ta bulunan Kervan Tatil Köyü’nün de sahibi olan hemşehrimiz Atilla Balaban’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye, Balıkesir ve çevre illerdeki Malatyalıların yanı sıra Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Eğitim Vakfı (MEV)Başkanı İsmet Elgül, Edremit Körfez Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Önder ile dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“Malatyalıları daha büyük organizasyonlarda buluşturmak istiyoruz”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Edremit Körfez Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Önder, tüm misafirlere teşekkür etti. Malatyalıları daha büyük organizasyonlarda bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Önder, “7’sini sini düzenlediğimiz bu gecemizde bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimiz ve komşu illerden gelen değerli dostlarımıza, bu gecede bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Desteğinizle organize ettiğimiz bu tür gecelerde edindiğimiz tecrübelerle, Malatyalıları daha büyük organizasyonlarda bir araya getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Gecede bir selamlama konuşması yapan MEV Başkanı İsmet Elgül de, hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gelecek eğitim öğretim döneminde 5 öğrenciye burs vereceklerini açıklayan MEV Başkanı Elgül, konukların ısrarı ile bu sayıyı 10 olarak değiştirdi.

“Herkes Malatyaspor’un yanında”

Gecede kürsüye çağrılan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, kendilerini hemşehrileriyle buluşturan Edremit Körfez Malatyalılar Derneği’ne teşekkür etti. Yeni Malatyaspor’un Malatya’ya yakışır bir konumda olması için mücadelesini sürdürdüğünü kaydeden Gevrek, “ Şampiyon olurken Malatya’da yaşayan Alevi, Kürt, Türk, Sünni herkes Malatyaspor’un yanındaydı. Sağ olsunlar, şimdi de yanımızdalar. Bu birliktelik İnşallah bize şampiyonluğu getirecek” dedi.

Konuşmaların ardından Edremit Körfez Malatyalılar Derneği tarafından Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile gecenin sponsorları Atilla Balaban, Mehmet Çiftci, Kulu Kaya, İsmet Ergül, Mehmet Conger’e Plaket verildi. Adil Gevrek ise Dernek Başkanı Mustafa Önder’e Yeni Malatyaspor’un lisanslı formasını takdim etti.

Açık artırma ve hediye çekilişinin de yapıldığı dayanışma gecesi, Malatyalı Sanatçı Selahattin Alpay’ın türküleriyle son buldu.

FOTOĞRAFLAR: İsmail KARATAŞ

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi

edremit1edremit5edremit3edremit2edremit4edremit6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • murat44 (7 yıl önce)
    malatyamızın en büyük zenginliği kayısı değil,yetiştirdiği muhteşem insanlardır,emeklerine sağlık herkesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Önder (7 yıl önce)murat44 isimli kullanıcı yorumuna
    Tşk Ederiz Murat44 Ben Dernek bşk.Mustafa Önder
    0
    0
    Yanıtla