SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Edremit'te Malatyalılar Gecesi

A- A+ PAYLAŞ
Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Edremit Körfezi Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği (EDMALDER) tarafından birlik ve dayanışma yemeği verildi. 
 
Etkinliğe, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, İstanbul Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Mecit, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlkay Gül, Malatya Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Başkanı Bekir Alyüz, Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş, Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş, bazı sivil toplum kuruluşları başkanları, dernek ve oda başkanları ve dernek üyesi çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Gecede, Malatya sıra gecesi ekibi yöresel türküleri seslendirirken, sahne alan halk oyunu ekibi, Edremit Efeler yöresinin sembolik oyunlarını sundu. Yemeklerin ikramı ile birlikte sahneye sanatçı Ayça ve İlhan Altın çıktı. Her iki ses sanatçısı tüm davetlilere unutulmaz saatler yaşattı.
 
Programın gerçekleştirilmesinde emekleri olanlara teşekkür plaketleri verilirken, EDMALDER Başkanı Mustafa Önder, "Derneğimizin gayesi, sadece Malatyalıların talep ve isteklerini gerçekleştirmek değil, memleketimizin yararına olan tüm iş ve işlemlerde hiçbir ayrım gözetmeden insanlarımıza yardımcı olmaktır. 2 yıllık zaman içinde 200 üyeye ulaştık. Bu biçim 3. dayanışma gecemiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız