SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Effa Başladı, Serkan Bıraktı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, önümüzdeki Pazar günü Samsunspor'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Çarşamba günü yapılan antrenmanda sakatlanan Serkan Bensol teknik heyeti endişelendirirken, bir süredir sakat olan Effa ise çalışmalara başladı. Bu arada, Effa'nın Salı akşamı İstasyon Virajı'nda otomobiliyle maddi hasarlı bir trafik kazası yaptığı bildirildi.

Son iki haftada alınan 6 puanla morali yerine gelen teknik heyet ve futbolcular, Orduzu Pınarbaşı'ndaki son antrenmanda hayli neşeli gözüktüler. Effa da takımla birlikte çalışmalara katılırken, antrenmanda sakatlanan Serkan çalışmayı bıraktı. Bu futbolcunun 2 gün dinlendirileceği ve yapılacak son kontrolun ardından durumunun netleşeceği bildirildi.

Bu arada, Malatyaspor'lu Effa'nın Salı akşamı İstasyon Virajı Dede Korkut Parkı kavşağında, maddi hasarlı bir trafik kazası yaptığı, yoğun trafikte, aracının bir başka otoyla çarpıştığı ve "hafif" hasar meydana geldiği belirtildi.

Öte yandan, Malatyaspor'un Perşembe antrenmanının 12.00'de başlayacağı, takımın Cuma günü saat 11.00'de çalışacağı, öğle yemeğinin ardından Samsun deplasmanı için kafilenin Malatya'dan ayrılacağı bildirildi.

Foto: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız