SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Effa İle 3 Yıllık Sözleşme

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Kamerunlu Jean Emmanuel Effa Owona ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında yapılan imza töreninde, yönetim kurulu üyesi Vural Sarıcı ile Sportif Menajer Cem Yücel de hazır bulundu. Bu arada, Malatyaspor'un gündeminde 2 futbolcu daha bulunduğu öğrenildi.

EFFA İLE SÖZLEŞME..
Yönetici Sarıcı, Malatyaspor’da başkanın öncülüğünde ve teknik kadronun isteği doğrultusunda, eksik görülen bölgelere transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bu çerçevede Effa ile anlaşıldığını belirtti. Sarıcı “Bu transferin camiamıza ve Effa’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Sarıcı, Brezilyalı bir orta alan oyuncusu ile anlaşma sağlandığını, bu futbolcunun Çarşamba akşamı İstanbul’a gelmesinin beklendiğini ve transferin hafta içerisinde netlik kazanacağını bildirdi.

Takımdaki kötü gidişe Trabzonspor maçında “dur” demek istediklerini belirten Sarıcı “Allah’ın izniyle Trabzon karşısında gerçek Malatyaspor’u göreceğiz” dedi. Vural Sarıcı, bir soru üzerine, yönetimin futbolculara ceza vermek gibi bir kararının olmadığını, ayrıca Trabzon maçı öncesi yönetimin Malatya’da toplanacağını haber verdi.

Effa, Malatya’ya başarılı olmak için geldiğini, Ankaragücü’nde geçirdiği sakatlığın tamamen geçtiğini belirtip “Futbolu özlüyorum. Malatyaspor için elimden geleni yapacağım. Takımdan bazı oyuncuları ve Feyyaz Uçar’ı Beşiktaş’tan tanıyorum” dedi. Effa, Elazığspor’da oynarken, boş kaldığı her hafta sonu Malatya’ya maçlara geldiğini sözlerine ekledi.

Effa, 26 Aralık 1983 Ikbongo (Kamerun) doğumlu. 20 defa ümit milli takım formasını giydi. 1.90 boyunda, 82 kilo. Forvet oynuyor. Daha önce Kamerun FC Fenerbahçe, Altay, Elazığspor ve Ankaragücü formasını giydi.

Bu arada basın mensuplarının soruları üzerine, Sportif Menajer Cem Yücel, Chris’in Brezilya’da oynadığı son maçta sağ baldırından sakatlanması sonucu ödem oluştuğunu, bunun geçtiğini ve antrenman eksikliğinin hafta içi tamamlanacağını bildirdi. Effa’nın da antrenman eksiği bulunduğunu belirten Yücel, oyuncuların oynatılıp oynatılmama kararının teknik kadro tarafından verileceğini sözlerine ekledi.

İKİ FUTBOLCU DAHA
Bu arada, Effa'nın transferinin yanı sıra yönetimin bir defans, bir ortasaha oyuncusu için girişimlerini sürdürdüğünü belirten Feyyaz Uçar beklentileri doğrultusunda, iki yabancı oyuncunun daha gündemde olduğu öğrenildi.

Malatyaspor'un transfer etmeyi düşündüğü, aynı mevkide oynayan oyuncunun sakatlanması üzerine kulübünün 26 ve 29 Ağustos'taki maçlardan sonra Malatyaspor'a verebileceğini söylediği İsveç-Göteburglu Johanson'un durumunun bir kez daha değerlendirileceği belirtilirken, diğer oyuncunun da Avrupa'nın bir ülkesinden olduğu, ön görüşmelerin sürdüğü haber alındı.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız