SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Effa Tekrar Gündemde..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Yönetimi, sarı-kırmızılı ekibin transfer çalışmaları, gidenler, gelenler ve yabancı oyuncu kontenjanının nasıl kullanılacağı yolunda bilgiler içeren yazılı bir açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

“Malatyaspor transfer çalışmalarını, kulübün çıkarları ve olanakları doğrultusunda devam ettirmektedir. Takımızı Süper Lige taşıyacak güçlü bir kadronun oluşturulması ana hedefimizdir.

Transfer çalışmaları sürecinde gerekli değerlendirmeler Malatyaspor Yönetim Kurulu ile Malatyaspor Teknik Direktörü Sayın Levent Eriş tarafından verilip, karara bağlanmaktadır.

2005–2006 sezonu sonunda Malatyaspor Kulubü ile olan sözleşmeleri biten oyunculardan Fevzi Tuncay, Mert Korkmaz, Ömer Erdoğan ve Serkan Bensol başka kulüplerle görüşmüşlerdir. Önümüzdeki sezon bu oyuncularla çalışılmamasına karar verilmiştir.

Yabancı futbolculardan Jiri Homola, geçen sezon kiralık oynamış, kiralama süresinin sona ermesi nedeniyle ülkesine dönmüştür.

Statü gereği, 2. Lig A Kategorisi’nde 2 yabancı oyuncu oynatılabilecektir. Çek oyuncularımızdan Zdenek Senkerik ve Jiri Masek’le yeni sezonda çalışmak istiyoruz. Adı geçen 2 oyuncunun kulübümüze yararlı olacağı düşünülmektedir.

Tomas Michalek, Sebastian Johansson ve Toth Balazs, Malatyaspor’un menfaatleri doğrultusunda değerlendirilecektir. Bu oyunculardan Tomas Michalek ve Toth Balazs, Malatya’ya gelmek istemediklerini belirttiklerinden dolayı kendilerine kulüp bakmaktadırlar.

Emrah Eren ile Volkan Bekiroğlu, Turkcell Süper Ligi’nde top koşturmak istemektedirler. Bu oyuncular Malatyaspor’un menfaatleri doğrultusunda, değerlendirilecektir.

Malatyaspor yönetim kurulu ve teknik direktörü Evren Turhan ve Bora Körk ile çalışmaya devam etmek istemektedir.

Yurtdışına kiralık gönderilen Effa Owona görüşülmüştür. Uygun teklif gelmesi halinde başka kulüplere verileceklerdir. Teklif gelmezse 2+1 statüsünde oynamaları için Malatya’ya davet edileceklerdir.

Geçen sezon başka kulüplere kiralık verilen Taner Demirbaş, Güngör Tuğcu, Fehmi Berk Sarıtaş, Mehmet Budak, Ramazan Kâhya ve Mehmet Albayrak Malatyaspor’un oyuncularıdır. Önümüzdeki sezon Malatyaspor kadrosunda yer alacaklardır.

Taner Demirbaş için Sakaryaspor’un bir teklifi vardır. Bu oyuncuya ilişkin takdir Malatyaspor Kulübü’ne aittir. Malatyaspor, Taner Demirbaş’ı isterse başka kulübe verir, istemezse vermez.

Şu ana kadar kesinleşen transferlerimiz, Karşıyaka’dan Emre Güsar, geçmişte Malatyaspor’da da top koşturmuş Ordusporlu İlhan Var ve İstanbulsporlu Serdar Samatyalı’dır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

KATATUA KONUSU..
Öte yandan, geçtiğimiz yıl transfer sezonunda Brezilya'dan transfer edilen ve yaşadığı bazı sorunlardan sonra dönemin teknik direktörü Ziya Doğan'ın tasarrufu doğrultusunda Malatyaspor'dan kopan Katatua'nın, 6 yabancı futbolcu kontenjanının başka isimlerle doldurulması için "satış hakkı Malatyaspor'da olmak üzere" sözleşmesinin feshedildiği, tekrar getirilmesi halinde yeni bir sözleşme gerektiği, bunun da düşünülmediği haber alındı. Bu futbolcunun bir başka kulübe transferine ise Malatyaspor'un onay vermesi gerektiği öğrenildi.

Diğer yandan, Malatyaspor'un eski futbolcularından Murat Duman'la da görüşmekte olduğu haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız