SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Effa Transfer Olmuş!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un bir başka sorunlu futbolcusu Effa ile ilgili olarak, bugüne kadan kulüpten kamuoyuna net bir bilgi verilmezken, bu futbolcunun Fransa 2. Lig ekiplerinden birine transfer olduğu, imzayı 20 Ocak'ta attığı, bu futbolcuyla ilgili haberlerin 4 Ocak'tan itibaren Fransa'daki spor sitelerinde yeraldığı belirtildi.

Kulüp yöneticilerinin, durumu hakkında farklı bilgiler verdiği, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın "Başkandan izinli.. Dönecek.." diye zaman zaman açıklama yaptığı, en son geçtiğimiz günlerde umudunu kestiği Effa ile ilgili olarak, malatyahaber.com okuru bir hemşehrimiz şu bilgileri iletti:

"Tam bir aydır Malatyasporlu Jean-Emmanuel Effa-Owona'nın takıma katılacağını umudeden fakat son günlerdeki gelişmeler üzerine haliyle artık bundan da şüphe duyan sevgili yöneticilerimize kötü bir haber vereceğim.

Avrupa'nın sayılı spor gazetelerinden L'EQUIPE'in 04.01.2007 tarihli haberine göre Effa, Türk telekom Lig A'ya verilen aranın hemen ardından France LIGUE 2 takımlarından CRETEIL ile görüşmeye başlamış(1); aynı gazetenin 20.01.2007(09:03) tarihli haberine göre CRETEIL takımıyla resmi sözleşme imzalamıştır(2).

Gazetenin yine 20.01.2007(19:38) tarihli "Les infos du jour(Günün Gelişmeleri)" bölümünde bu haber tekrar doğrulanmıştır(3).

Avrupa'nın bir diğer önemli futbol haber sitesi olan Fransız "football365.fr" de Jean-Emmanuel Effa-Owona'nın CRETEIL'e transferini doğrulamıştır.Halen bu takımın transfer ettiği oyuncular listesinde yayınlamaya devam etmektedir(4).

Yöneticilerimiz bir ayı aşkın süredir oyalanmıştır.Bu süre içerisinde Jean-Emmanuel Effa-Owona CRETEIL antrenmanlarına çıkmıştır.Yani bu transfer neredeyse bir aydır bellidir.Haberlerle ilgili linkler aşağıdadır. Jean-Emmanuel Effa-Owona'nın ailevi sorunları olduğunu zanneden Sayın Yöneticilerimizin ve Büyük Malatyasporumuzun Vefakâr taraftarının bilgilenmesini istedim.

(1)http://www.lequipe.fr/Football/20070104_201121Dev.html
(2)http://www.lequipe.fr/Football/20070120_090315Dev.html
(3)http://www.lequipe.fr/Football/20070120_193829Dev.html
(4)http://www.football365.fr/transferts/tablo_d2.shtml"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız