SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Efsane Hizmetler Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:54:59
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, Battalgazi’ye hizmet için göreve talip olduklarını söyledi.

Canbay, yerel seçim çalışmaları kapsamında Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Saadet Partisi (SP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, “30 Mart yerel seçimlerinden dolayı gezilerimizi sürdürüyoruz. Bugünde hakikaten güzel hizmetler yaptığını takdirle izlediğimiz Meşale Derneğimizi ziyarete geldik. Kendileri bizi sıcak bir ortamda karşıladılar. 30 Mart yerel seçimlerinin tüm İslam alemine, Malatya'mıza ve Battalgazi'mize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi. 

Canbay, Battalgazi’ye hizmet için göreve talip olduklarını kaydederek, “Battalgazi’yi milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. İnşallah milletimizle el ele Battalgazi’mize efsane hizmetler yapacağız” ifadesini kullandı.

Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Çalhan, “30 Mart yerel seçimleri inşallah şehrimiz, beldemiz, ülkemiz açısından hayırlı olur. Siyasi partilerin, siyasi oluşumların hatta bağımsız adayların şehre dair, kente dair program ve projelerini, yapacaklarını kamuoyu ile paylaşmaları bunları dile getirmeleri yani kamuoyunun da programlarını takdir ile sunmaları güzel bir olay inşallah şehrimiz adına hayırlı olan, geleceğimizi büyükşehir vizyonuna yakışır bir yarış olur. Özellikle şunu da belirteyim bu adaylık sürecinde görebildiğim kadarıyla sayın adaylarımızın seviyeyi koruyarak, belirli bir seviyede kendi programlarını kendi projelerini başkalarına saldırma olmadan ortaya koymaları açısından önemli buluyorum, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız