SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğer 3 Ayda Hallolmazsa.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:38:27
A- A+ PAYLAŞ
 
Turgut Özal Tıp Merkezi ile Malatya'daki özel hastanelerin Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili yaşadıkları sıkıntı ve çözüm önerileri, Ankara'da düzenlenen bir toplantıda ele alındı.
 
Toplantıya ilişkin olarak AKP'den basın kuruluşlarına iletilen bülten şöyle:
 
"Malatya’da hizmet veren özel hastanelerin yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.
 
Toplantıya Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin,Öznur Çalık,Cemal Akın, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar, Turgut Özal Tıp Fakültesi Başhekimi Prof Dr.Ünsal Özgen ve Başhekim Yardımcısı Mehmet Aslan, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Mehmet Özdemir, Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Ufuk Aktıkan, Politika Geliştirme Daire Başkanı Halil Akça,Müjde hastanesinden Necati Paşahan, Alman Universal Hastanesinden Murat Çetin, Alamet Tıp Merkezinden Kemal Kahraman, Hacettepe Çocuk Hastanesinden Mehmet Gündüz, Malatya Park Hastanesinden Erdal Göçmez, Sevgi Tıp Merkezinden Mehmet Köroğlu, Melit Park Hastanesinden Abdulkadir GÜL, Gözde Hastanesinden İbrahim Karaman katıldı.
 
Toplantıda Tıp merkezi ve özel hastanelerin yaşadığı sıkıntıların çözümü için görüş alışverişinde bulunuldu ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanından destek istendi.
 
Malatya milletvekilleri tarafından Malatya SGK Sağlık işleri il müdürlüğüne en az 5 doktor ataması yapılması, hastane faturalarının Malatya’da incelenmesi ve mutabakatın yapılması ya da şu anda Ankara’ya bağlanmış olan Malatya’nın başka bir ile bağlanması talep edildi.
 
Bu taleplere karşılık SGK Başkanı Fatih Acar’da konu ile ilgili yaşanan mağduriyetin giderilmesi hususunda eksiklerin tamamlanacağını ve 3 ay içerisinde mevcut eksikliklerin kapanmaması halinde Malatya’ya Bölge müdürlüğünün açılabileceğini ifade etti.
 
Turgut Özal Tıp merkezi başhekimi Ünsal Özgen ve özel hastane yöneticileri ise bu toplantının koordinasyonunu sağlayan Milletvekillerine teşekkür ederek bu toplantı vesilesiyle tüm problemlerini ifade etme fırsatı bulduklarını söylediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız