SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğer Bakan Olsaydı!."

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi tarafından düzenlenen “Dünyadaki Demokratik Gelişmelere Avrupa Parlamenterler Birliği Meclisi’nin ve Türkiye’nin Katkısı” konulu konferansta, Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Şeker Fabrikası'nın özelleştirme adı altında yok pahasına satılmasına tepki için eylem yaptı. Polatbaş, Belediye Konferans Salonu'ndan polislerce çıkarıldı.
 
AYAĞA KALKTI VE..
AKP  Antalya Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansta Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın konuşma yapacağı esnada oturduğu yerden ayağa kalkan Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Malatya Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesiyle ilgili protestoda bulundu. Polatbaş, “Bizi yönetenleri protesto etmek için buraya geldim. Bir AK Parti mensubu olarak buraya geldim. Bir Milli Görüşçü olarak buraya geldim. Bir Malatyalı olarak buraya geldim. Malatya’nın değerleri birilerine bir bir peşkeş çekiliyor. Burada kimsenin sesi dahi çıkmıyor. Ben burada Allah için, Allah rızası için herkesin sağduyulu olmasını, Malatya Şeker Fabrikası’nın 500 milyon TL değerinde olduğunu söylemek istiyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Ben burada provakatör değilim. Ben Milli Selamet Partisi’nden, Refah Partisi’nden, Fazilet Partisi’nden yöneticilik yaparak buralara geldim. Bir muhtarım, Malatya kamuoyunun sesini duyurmak için buradayım. Hepinize saygılar sunuyorum, sağ olun, var olun. Allah yardımcınız olsun” diye konuştu.
  
Polatbaş, yaptığı eylemin ardından dışarı çıkarken, bazı partililer tepki gösterdi. Yaşanan ağız tartışmasının ardından Polatbaş, emniyet mensupları tarafından dışarı çıkartıldı.
 
"BAKAN OLSAYDI AYAKKABI FIRLATIRDIM.."
Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’ın, Malatya Belediyesi tarafından düzenlenen ve Avrupa Parlamenterler Birliği Meclis Başkanı AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun da konuşmacı olarak katıldığı “Dünyadaki Demokratik Gelişmelere Avrupa Parlamenterler Birliği Meclisinin ve Türkiye'nin katkıları” konulu konferansta Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesine tepki göstererek ‘Malatya’nın değerleri bir bir peşkeş çekilirken kimseden ses çıkmıyor. Burada bir bakan olsaydı bu tepkim daha farklı olurdu. Tepkimi ayakkabı fırlatarak gösterirdim’ diyerek protesto ettiği öğrenildi.
 
Belediye Konferans Salonu'nda Belediye Başkan’ı Ahmet Çakır’ın konuşma yapmak üzere kürsüye geldiği esnada söz alarak, değerinin çok altında satıldığı gerekçesiyle Malatya kamuoyunun da tepkisine neden olan Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesine tepki gösteren Bayram Polatbaş, polis eşliğinde salondan çıkartıldı.
 
Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş olayı muhabirimize şöyle anlattı:
 
“Malatya Belediyesi olarak davet edildiğimiz konferansta, Sayın Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konuşma yapmak üzere kürsüye çıktığında, ben kalkıp ‘Bir dakika beyler’ diyerek konuşmaya başladım. Malatya’nın değerleri bir bir peşkeş çekiliyorken hiç kimseden, hiçbir yöneticiden ses çıkmıyor. Ben bunu protesto ediyorum.  Eğer, Avrupa Parlamenterler Birliği Meclis Başkanı Sayın Mevlüt Bey, burada bir bakan olarak bulunsaydı veya burada bir bakan bulunsaydı tepkim daha değişik olacaktı. O bakana ayakkabı fırlatırdım. Bunun üzerine salonda bulunan AKP Doğanşehir İlçe Başkanı benim üzerime yürüdü. Ve bunu görünce ben AKP’liyim ama yalaka takımı değilim. Bana tepki gösterenler yalaka takımıdır dedim.’

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız