SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğer Bugün Şeker Çalışıyorsa'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:00:41
'Eğer Bugün Şeker Çalışıyorsa'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Artık eski Türkiye yok, yeni Türkiye var" dedi. Çalık, genel seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları, sendika ve dernekleri ziyaretlerini sürdürdü. 

Çalık Şeker-İş Sendikası Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a yaptığı çalışmalar ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Murat, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın Malatyalı olmasının kendileri için sevindirici bir durum olduğunu belirterek, "Ne zaman başımız sıkışırsa, ne zaman sıkıntılı bir süreç yaşarsak kendisini her zaman yanımızda bulduk. Bu fabrika bugün çalışıyorsa, sayın genel başkan yardıcımızın gayretleriyle bugün ayaktayız. Özelleştirme sürecinde ciddi anlamda bize destek verdi" dedi. 

"ÖZELLEŞTİRME DURDURULDU VE ARKADAŞLARIMIZ İŞLERİNE DEVAM ETTİ"

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, Şeker-İş Sendikası Malatya Şubesi'nin kendilerinin evleri olduğunu belirtti.

Çalık, kendilerine iletilen sorunlarla ilgili ellerinden gelen çalışmaları yaptıklarını belirterek, her zaman Şeker-İş Sendikası Malatya Şubesi ile istişare içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Şeker-İş Sendikası Malatya Şubesi'nin zorlu olan bir süreci güzel ve sağlıklı bir şekilde yürüttüğünü kaydeden Çalık, "Sendikaların, özellikle demokratik hak arayışı içerisinde olup, ortalığı yakıp yıkan insanların örnek alması gereken bir sendikanın burada var olduğunu söylemek istiyorum. Şeker-İş Sendikası bir hak arayışı içerisine girdi, tüm Türkiye'de bir hak arayışı başlattınız. Yapılan görüşmeler neticesinde de özelleştirmeyi sayın Cumhurbaşkanım durdurdu. Sonrasıyla ilgili olarak da, özelleştirme sürecinin durmasıyla birlikte ihale durdu ve Malatya Şeker Fabrikası'ndaki arkadaşlarımda işlerine devam etti" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız