SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğer Cidden Yapacaksan..'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'a, Şeker Camii İmamı Celal Tilgen, içinde bulunduğu durumdan kurtulması için dua etti.

Cuma namazı öncesi cemaate vaaz veren Şeker Hoca lakaplı Şeker Camii İmamı Celal Tilgen, namaza gelen Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu'na başarılar dileyerek, "Malatyaspor kulüp başkanımızda gelmiş. Herhalde 'Şeker Hocam İmdat' diyecek. Bu Malatyaspor'un hali ne olacak? Allah bu Şeker Hocayı ıslah etsin, Malatyasporla uğraşanları da ıslah etsin. Başkanımız yeni başkan ama ikimizin de ıslahı çok zor. Seneye başkanın da ya duasını ya bedduasını yapacağım. Başkanım eğer cidden yapacaksan Allah yardımcın olsun ve seni ıslah etsin. Ancak benim tuhafıma giden, 1 günlük başkanlık yapan 1 milyon TL alacağım var diyor. Allah'ını, dinini seven Malatyaspor'dan alacağını silsin. Ne vereceğiz? Ancak camiden toplayıp, verelim" dedi.

Malatyaspor'un sadece duayla kurtulamayacağını da ifade eden Celal Hoca, "Malatyaspor maçlarına binlerce genç gidiyor ve deşarj oluyor. Oraya buraya gidip hırlaşacağına gidip maç seyrediyor. Süper Lig'den düştük, düştük en sona. Futbolcu ve yönetici üzerine düşeni yapacak ki, millet de yardım etsin. Duayla olsa duanın en alasını biliyoruz. Pamuk eller cebe gidecek. Kim yardım etmek istiyorsa, yardım edecek. Bunu istirham ediyorum. Başkanım sana da başarılar diliyorum. İnşallah yaparsın, yapmazsan da bunun tekrarını daha değişik söyleyeceğim. Allah, inşallah Malatyasporumuza başarıyı ihsan eylesin" diye konuştu.

Cuma namazı kılmak için Şeker Camiine gelen Malatyaspor Kulüp eski Başkanı İlhan Kavuk'a da kulüpten alacağını silmesi konusunda ricada bulunan Celal Hoca, Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu'na dönerek, "Başkanım, alacağı olanı bana gönder" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız