SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğer İhtiyaç Var İse..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Ali Nahit Bozatlı İlköğretim Okulu'nda çok maksatlı salon, törenle açıldı.

2009-2010 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle hazırlanan Yeşiltepe Mahallesi'ndeki Ali Nahit Bozatlı İlköğretim Okulu'nda programa katılan ve burada çok maksatlı salon açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, ayrıca İlköğretim Haftası'nın öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Çok maksatlı salonun açılışında yaptığı açıklamada Ali Nahit Bozatlı'nın Malatya'ya kazandırdığı bu okulun, bölgede ihtiyacı karşıladığını söyleyen Mehmet Bulut, bu okulun eğitim ve öğretimde büyük başarılara imza atmasını temenni ettiğini belirtti. Bulut, okul idaresini ve okul aile birliğinin okula kazandırdığı çok amaçlı salonun hayırlı olmasını diledi.

Okul Müdürü İlhan Hayta da yaptığı konuşmada salonun hazırlanması ve malzemelerin temininden dolayı emeği geçenlere açılışa gelen idareci ve velilere okul aile birliği yönetimine teşekkür etti.

Çok amaçlı salonun açılışından sonra öğrencilerin sunduğu skeç ise beğeniyle izlendi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, daha sonra Yeşiltepe Mahallesi'ndeki Yaşar Öncan İlköğretim Okulu'nu ve bahçesinde yapımı devam eden Girişim Grubunun yaptırdığı Ana Okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bulut, sırasıyla Ahmet Parlak İlköğretim Okulu, Altın Adamlar Anaokulu inşaatı, Aksoğan Ana Okulu, Sevgi Ana Okulunu ve İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Bulut, "Bu rutin ziyaretler ile okulların durumunu öğrencilerin durumlarını inceleme imkanı buluyorum. Var ise sorunlarına ve ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız