SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğer Öyleyse İçime Sindiremem!'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, "Türkiye'ye yönelik tehditlerin bertaraf edilmesi için düzenlenen harekat şayet ABD yetkililerinin açıklamaları üzerine bitirildiyse, bunu asla içime sindiremem" dedi.

Seçim bölgesi Malatya'da ziyaretlerde bulunan CHP Malatya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mevlüt Aslanoğlu, Güneş harekatının sona erdirilmesini değerlendirdi. Aslanoğlu, ABD yetkililerinin açıklamalarını kınayarak, "Türkiye'ye yönelik tehditlerin bertaraf edilmesi için düzenlenen harekat şayet ABD yetkililerinin açıklamaları üzerine bitirildiyse, bunu asla içime sindiremem. Türk ordusunun ne zaman ve nereye harekat düzenleyeceğine kimse karışamaz. Bu bir başka ülkenin özgürlüğüne hakarettir" şeklinde konuştu.

Milletvekili Aslanoğlu, Kuzey Irak operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Murat Doğru'nun Malatya'daki ailesini ziyaret edip başsağlığı diledi. Aslanoğlu, şehidin adının yaşatılması için bir işadamına Malatya'da okul ya da sağlık kurumu yaptırması halinde şehidin adının verilmesini isteyeceğini kaydetti.

Bu arada, Aslanoğlu, CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş'la birlikte TEKEL Malatya Sigara Fabrikası'nın özelleştirilmesine karşın eylemde bulunan TEKEL çalışanlarını ziyaret ederek, sorunlarını ve isteklerini dinledi. Bir süre işçilerle sohbet eden Milletvekili Aslanoğlu, işçilere haklı bir mücadele verdiklerini, kendilerinin de bu mücadele de işçilerin yanlarında olduklarını ifade etti.

İşçilerin TEKEL sigara fabrikasının özelleştirilmesine karşı fabrikada eylem yapmalarının ekmek için olduğunu belirten Aslanoğlu; "Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Onurlu olun ve mücadelenize devam edin. Söz veriyorum bu fabrikanın kapanmaması için elimden geleni yapacağım. Siz işinize bakın bu fabrikayı şakır şakır çalıştırın" diye konuştu.

Amacın Türkiye'nin milli gelirlerini yabancı sermayeye vermek olduğunu iddia eden Aslanoğlu, "Yakında yaprak tütün diye bir şey bırakmayacaklar. Bunun pazarlamasını yabancı sermayenin eline bırakacaklar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız