SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğer Sonuç Çıkmazsa..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mehmet Aydın, transferin önünü yüzde 95 açtıklarını, bundan sonraki süreçte komisyon çalışmalarını bekleyeceklerini ve ona göre bir karar alacaklarını söyledi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde bir basın açıklaması yapan Aydın, "Göreve geldiğimizde geçmişten kalan borçlar nedeniyle transfer yapamadık ve mevcut sözleşmesi devam eden futbolcularla sözleşme yaptık. Maalesef bugün gelinen kötü noktanın sebeplerinden birisi de transfer yapılamamasıdır. Biz bundan dolayı 15 gün önce transferin önünü açabilmek amacıyla alacaklı futbolcularla bir görüşme yaptık. Yüzde 95 bu futbolcularla anlaştık ve borçlarını öteleyeceklerini söylediler. Malatyaspor'a olan sevgilerini bir kez daha gösterdiler. Ne yazık ki biz bu başarının Malatya'yı yöneten insanlar için de büyük bir mutluluk olacağını zannettik ama yaptığımız görüşmelerde herhangi bir destek göremedik. Malatyaspor'un kümede kalıp, gelecek yılda şampiyonluk yaşayabilmesi için transferin önünün açılması gerekiyordu. Birkaç pürüz haricinde transferin önünü açtık. Malatyaspor'un iyi transferler yapabilmesi için belirli bir bütçeye ihtiyacı var. En son gelinen noktada Malatya'yı seven insanlardan bir komisyon oluşturuldu.

Komisyon da Malatya'nın belli başlı insanları yer alıyor. Komisyon belirli görüşmeler yapacaklar. Eğer bu görüşmelerden bir sonuç çıkmazsa, kulübün anahtarını Malatya'yı yöneten yöneticilere teslim edeceğiz. Bizler inanıyoruz ki, Malatyaspor'a bizden çok onların çaba göstermesi gerekiyor. Bizler bugüne kadar Malatyaspor'u ayakta tutabilmek için her türlü çabayı yaptık. Ama halen Malatya'yı yöneten insanlardan ses, soluk yok" dedi.

Transfer konusunda 10-15 futbolcuyla görüştüklerini kaydeden Aydın, "Bu futbolcularla prensipte anlaştık. Ama bunun için belirli bir bütçe gerekiyor. Komisyondan olumlu bir sonuç çıkarsa 1 haftaya kadar prensipte anlaştığımız futbolcuları Malatya'ya getirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Bu arada Malatyaspor için oluşturulan komisyonun ilk olarak Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüştüğü, yaklaşık 1 saat süren görüşmede kulübün içerisinde bulunduğu sıkıntıların acil olarak giderilmesi konusunda neler yapılabileceğinin ele alındığı, hafta içerisinde Vali Ulvi Saran'la da görüşüleceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız