SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğer Tahminler Tutarsa..

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:06:39
Eğer Tahminler Tutarsa..
A- A+ PAYLAŞ

Planlamalara göre, Arapgir bölgesindeki 3 ayrı önemli karayolu projesi bu yıl bitirilmiş olacak. Karayollarının  14 kilometrelik “Arapgir-Kemaliye İl Yolu Kozluk Köprüsü–Dutluca” yolu projesi, 29 kilometrelik “Arapgir- Divriği Yolu” projesi ve 47 kilometrelik “(Keban-Arapgir) Ayrımı_Ağın- Dutluca Yolu” projesi ile ilgili brifing raporlarında söz konusu 3 projenin de bu yıl içinde bitirileceği belirtiliyor.

Arapgir-Kemaliye Yolu

Arapgir ile Erzincan’ın Kemaliye arasındaki Arapgir-Kemaliye İl Yolu Kozluk Köprüsü–Dutluca” yolu projesi 14 kilometreyi kapsarken, çalışmalara 2012 yılında başlanıldı. Toplam uzunluğu 14 kilometre  ve 10 milyon 334 bin TL tutarında olan bu projenin 2013 yılı sonu itibariyle toplamda   12 kilometresi  TY-SK olarak tamamlanarak trafiğe açıldı. Bu güzergâhta Sivas ili bölge sınırlarında olan 4 kilometrede de TY-SK seviyesinde bitirildi.  Bu yıl ise ise 2 kilometre TY-SK yapılması hedefleniyor. Projenin bu yıl tamamlanması tahmin ediliyor.

Arapgir-Divriği Yolu

Toplam uzunluğu 29 kilometre ve 5 milyon tutarında olan olan Arapgir-Divriği Yolu Projesininde bu yıl tamamlanması hedefleniyor. Toplam 29 kilometre TY-SK uzunluğundaki yolda 2013 yılında 13 kilometresi TY- SK seviyesinde bitirildi. Bu yıl ise 16 kilometre TY-SK yapılması hedefleniyor. Karayolları projenin bu yıl tamamlanmasını tahmin ediyor.

Keban-Arapgir Yolu

“(Keban-Arapgir) Ayrımı_Ağın- Dutluca Yolu” projesi 47 kilometre uzunluğunda ve 16 milyon 125 bin TL tutarında. Bu yolun 13 kilometresi Malatya il sınırlarında kalıyor. Toprak işleri ve sanat yapıları çalışmaları devam eden yolun. Bu yıl 13 kilometresinin TY-SK yapılması hedefleniyor.  Karayollarının 2016 yılında tamamen bitirmek istediği bu projeyle ilgili tahmini gerçekleşirse, projenin Malatya il sınırları içinde kalan bölümü bu yıl tamamlanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız