SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğer Uygun Oyuncu Bulursak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:34
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbol şube sorumlusu Şahin Özer, her anlamda lige hazır olduklarını ifade ederek, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Takımın Kocaeli Kartepe’de gerçekleştirdiği ikinci etap kamp çalışmalarını takip eden Özer, kamp çalışmaları ve yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özer, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade ederek, “İlk etap kamp çalışmalarımızı Ankara Kızılcahamam, ikinci etap kamp çalışmalarımızı ise Kocaeli Kartepe’de yaptık. Kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Herhangi bir sakatlık ya da sıkıntı yaşamadan kamp çalışmalarımızı noktaladık” dedi.

Takımda iyi bir hava olduğunu belirten Özer, şunları söyledi: 

“Kocaeli Kartepe kampımızı Cumartesi günü itibariyle noktaladık. Kamp çalışmaları kapsamında 4 hazırlık maçı oynadık. Bu anlamda futbolcularımızın performanslarını da görme imkanı bulduk. Takımda oldukça iyi bir hava var. Moral ve motivasyon üst seviyede. Özellikle futbolcular arasındaki uyum ve arkadaşlık görülmeye değerdi. Teknik direktörümüz Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen kamp çalışmaları her anlamıyla yararlı geçti.”

Özer, transfer çalışmalarının sürdüğünü de sözlerine ekleyerek, “Transfer çalışmaları kapsamında son olarak Kartalspor’dan orta saha oyuncusu Gökhan Güney’i kadromuza kattık. Sağ kanat mevkiine alternatif bir oyuncu alıp, transferi noktalamak istiyoruz. Eğer uygun bir oyuncu bulursak, bir transfer daha yapacağız” ifadesini kullandı.

Yeni sezona her anlamda hazır olduklarını ifade eden Özer, “Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geride kalan 3 sezonda ilk hafta maçlarında gülemedik. Artık bu sezon hem bu şanssızlığımıza son vermek hem de lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız