SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğitim Çok Kapsamlı Olmalıdır"

A- A+ PAYLAŞ
 
Turgut Özal Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Sular, Malatya Basketbol Ligi Genç Erkekler kategorisinde şampiyon olan Turgut Özal Koleji teknik heyet ve sporcularına yemek verdi. 
 
Okulu Müdürü Mustafa Sular, burada yaptığı konuşmada,  "Beşer eğitim kurumları olarak biz eğitimin sadece dört duvar arasında sıkışması ve öğrencilerin sadece kara veya akıllı tahtayı görmesiyle mümkün olamayacağı kanaatini taşıyoruz. Eğitim çok kapsamlı olmalıdır. İçerisinde sportif, kültürel faaliyetler, dil öğrenimi olmalıdır. Spor, insanin zeka ve beden açısından gelişimine ciddi katkılar sağlamaktadır. Çocuklarımızı meşgul etme adına da bunu çok önemsiyoruz. Bu nedenle Cuma günleri sabahtan akşama kadar kulüp faaliyetleri yapıyoruz. Takımımız Malatya Basketbol Ligi Gençler Grubu'nu lider olarak tamamladı. Bir üst kategori de kendilerine başarılar diliyorum. Allah, güzel neticelerle Malatya'ya gelmelerini nasip etsin" diye konuştu. 
 
Takımın antrenörü Ufuk Doğan ise, "Bundan sonraki süreçte Malatya'yı temsil edeceğiz. Malatya için iyi işler yapmak istiyoruz. Nisan ayında Elazığ'da gençler turnuvası düzenlenecek. İyi bir ekibiz ve iyi hazırlanıyoruz. Gençler turnuvası 94 turnuvası, biz 96'lı sporcularımızla gideceğiz. Hedefimiz var. İyi bir sonuçla Malatya'ya gelmek istiyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız