SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğitim de Öğretim de Önemli"

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, Memur Sen Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.
 
Beraberinde, AKP il başkan yardımcısı Eyüp Sağlam ile birlikte, Memur Sen Malatya Şubesi'ni İlköğretim Haftası nedeniyle ziyaret eden AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, "Eğitim alınırken öğretim de alınması vazgeçilmez unsurlardan biridir" diyerek, daha sonra şunları söyledi:
 
"Elinden, dilinden ve belinden emin olunan nesiller yetiştirmelisiniz. Küreselleşen dünyada, teknolojinin verdiği imkanlarla belli çizgilerin dışına çıkma ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Milli ve manevi değerleri alma, kendine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmeleri için öğretim de önemlidir. Eğitim olarak çok iyi okulları bitirip de devleti ve milleti ile barışık olmayan insanlar yetişebiliyor."
 
Memur Sen Malatya Şube Başkanı, aynı zamanda Eğitim Bir Sen Malatya il Başkanı olan Kerem Yıldırım ise, İlköğretim Haftası nedeniyle sendikalarının ziyaret edilmesinden dolayı mutluluğu dile getirip, "Okulların başladığı haftada kayıttır, sınıfların değişikliğidir bir yoğunluk yaşanır. Eğitimdeki sorunların giderilmesi için sizlerin de desteği ile çalışıyoruz. Bizlere her zaman yardımcı oluyorsunuz. Teşekkür ederiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız