SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eğitim Dinamik Bir Süreçtir'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:11
'Eğitim Dinamik Bir Süreçtir'
A- A+ PAYLAŞ

2014-2015 Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Selahattin Eyyubi İlkokul öğrencileri ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. 

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Kamçı, "2015-2016 eğitim ve öğretim yılının açılışını yapacağız inşallah sevgili öğrencilerimiz bizleri ziyarete geldiler. Dolayısıyla onlarla beraber eğitim öğretim yılının açılışını başlatmış oluyoruz. 2014-2015 eğitim yılını Malatya'mız başarılı bir eğitim yılı geçirmiş diye biliriz. Biz değerli öğretmenlerimizden değerli öğrencilerimizden bu yılın daha başarılı olmasını bekliyoruz” dedi.

Başkan Çakır'a Ziyaret

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Orhan Yücel, beraberinde öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.

28 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Okul Müdürü Orhan Yücel, “Sayın Başkanımıza eğitime vermiş olduğu desteklerden ve eğitime bakışından dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’ya yapmış olduğu hizmetlerde de kendilerine başarılar diliyorum” dedi. 

Türkiye genelinde 18 milyon öğrencinin eğitime başladığını belirten Başkan Çakır ise, “Eğitim öğretime başlayan 18 milyon öğrenci birçok ülke nüfusundan daha fazla. Eğitimin, ülkemiz ve geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bütün öğrencilerimiz ve eğitim camiamız için 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılının hayırlı geçmesini, başarılı geçmesini temenni ediyorum. Huzur içerisinde öğrencilerimizin yetişmesi en büyük dileğimiz. Biz öğrencilerimize ne kadar iyi bir eğitim verebilirsek, onları ne kadar bilinçli ve sağlıklı yetiştirebilirsek ülkemizin geleceği de o kadar aydınlık olacak. Eğitim doğumdan ölüme kadar süren dinamik bir süreçtir. O yüzden eğitim ilk merkezi ailedir ve sosyal çevre olarak toplumdur. Başta ailelerimiz olmak üzere, toplumumuzun bütün kesimleri, sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ve tabii ki öğretmen ve idarecilerimiz el ele vererek eğitime destek olmalı ve geleceğimize sahip çıkmalıyız. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime gerekli desteği vermek için çalışıyoruz. Yeni Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, eğitim camiamız olmak üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasında öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız